Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Aangezien wij niet zo van tuinieren houden, hadden wij besloten om de tuin grondig aan te gaan pakken. Wij hebben recentelijk een nieuwe woning gekocht en de tuin was een zeer bewerkelijke tuin. Mijn vrouw en ik hebben beide geen ‘groene vingers’. Niet dat wij planten en bloemen in de tuin niet mooi vinden, maar het is gewoon veel werk om het goed te doen. Gezien de tijd die wij bezig zijn met ons werk en daarnaast ook nog met de kinderen, blijft er heel weinig tijd over. De schaarse vrije tijd die wij hebben, willen wij graag op een andere manier invullen.

Na enkel offertes te hebben opgevraagd, hebben wij een keuze gemaakt. De aannemer heeft werkelijk een zeer mooi ‘onderhoudsvriendelijke’ tuin volgens onze wensen aangelegd. Er zijn wel wat plantenbakken gecreëerd, waardoor er toch nog groen in onze tuin is. Ook is er een mooie boom geplant. Voor de boom hebben wij gekozen, omdat wij ook een schaduwplek wilde hebben.

Nu de aannemer klaar is, willen wij de tuin helemaal afmaken met nieuwe tuinmeubelen. Wij hebben 2 zitplekken in de tuin. Op de ene plek willen wij een loungeset inclusief loungetafel en op de andere plek een paar tuinstoelen met tuintafel. Ook willen wij een parasol. Natuurlijk zou één set ook voldoen, maar wij vinden het gesleep met spullen niet zo fijn en aangezien wij het kunnen betalen, doen wij het gewoon. De speurtocht op internet kan beginnen. Al vele mooie sites en tuinsets gezien. Het gaat zeker goed komen.

 

Comments are closed.