Tuinmeubeltrends

Het is een jaarlijkse traditie dat we u kennis laten maken met de tuinmeubeltrends voor 2021. Hoewel vorig jaar een bewogen jaar was voor tuinmeubelen, zijn de nieuwe tuinmeubeltrends allemaal weer de moeite waard. In deze blog vertellen we je er meer over. De tuinmeubeltrends van 2021 worden vooral gekenmerkt door nieuwe materiaalcombinaties, maar ook door interessante nieuwe trends en zelfs nieuwe producten.

Gezellige bijzettafels met open haard

Vorig jaar presenteerde SUNS loungetafels met ingebouwde LED-verlichting. In 2021 zullen ze door hun elegante design weer tot de publieksfavorieten behoren. Daarnaast krijgt SUNS nieuwe tuintafels met ingebouwde haarden. Deze nieuwe tuintrend kenmerkt zich door zijn elegante design. Het leuke van deze bijzettafels is dat je de haard in het eerste tafeltje kunt plaatsen en de gasfles in het tweede tafeltje.

Parasol in houtlook

4 Seasons Outdoor presenteert in 2021 nieuwe parasols met houtlook. Deze tuintrend hoort zeker thuis in het rijtje bijzondere tuinmeubeltrends. De parasols in houtlook hebben het comfort van aluminium, maar zien eruit als teak. De best verkochte variant: De 4 Seasons Siesta parasol is ook in deze optie verkrijgbaar! Parasols met een houtlook passen goed bij biologische tuinsets of moderne tuinen. Combineer natuurlijke elementen met een elegant design.

Tuintafels van aluminium met opdruk in houtlook

Een leuke nieuwe tuintrend in 2021 worden de aluminium tuintafels met houtlook print. Deze tuintafels van Garden Impressions zijn gemaakt van volledig aluminium, maar met een houtlook print. Dit is een soort filmlaag die over het aluminium wordt getrokken. Deze tuintafels zijn zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden!

Touw in de kleur groen

Touw in de kleur groen is een trend die zich in 2021 zal voortzetten. Touw is een populair materiaal en wordt gebruikt in verschillende soorten terrasmeubilair. Een voordeel van touw is dat het in verschillende stijlen kan worden gebruikt. Het is ook zeer onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken. Met name de nieuwe tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons zullen in deze nieuwe kleur worden geproduceerd. Uiteraard in verschillende prijsklassen en varianten.

Comfortstoel voor op tuinbanken

Een andere tuintrend die we je zeker niet willen onthouden is de nieuwe comfortstoel van SUNS. SUNS brengt een geheel nieuw tuinaccessoire op de markt. De SUNS comfortstoel past op elke tuinbank en maakt van elke bank zonder rugleuning een comfortabele, trendy zitplek. Door uw eigen lichaamsgewicht kunt u tegen de comfortstoel leunen.

Verstelbare, weerbestendige tuinstoelen

Verstelbare eetkamerstoelen zijn al jaren favoriet. Volledig verstelbare en weerbestendige tuinstoelen zijn we nog nooit tegengekomen. SUNS komt met een serie nieuwe eettafelstoelen van weerbestendige stof. Dit zorgt voor een zeer luxe uitstraling en biedt een geweldige combinatie van comfort en luxe. De verstelbare eettafelstoelen zijn modern en functioneel tegelijk, omdat ze naar persoonlijke voorkeuren kunnen worden afgesteld.

Comments are closed.