Van welk materiaal zijn trespa schroeven gemaakt?

Trespa schroeven het is een handig hulpmiddel om tresplaten te bevestigen. Deze schroeven zijn gemaakt van Rvs. Eigenlijk is de volledige benaming RVS type A2. De woorden type A2 staan voor een hoge kwaliteit roestvrij staal. Dit is de basis van de trespa schroef, maar dat is nog niet alles. De trespa schroeven hebben ook nog een gekleurd laagje op de kop zitten. Ze noemen dit ook wel een epoxy laagje. Het is een gekleurd laagje van kunststof maar door een extra coatlaag krijgt de epoxy laag extra bescherming.

De gekleurde kop op de trespa schroef is gemaakt van kunststof

Door de coatlaag op de gekleurde schroefkop aan te brengen bescherm je de schroef tegen beschadigingen. Als je met de trespa schroeven bezig bent, hoef je niet bang te zijn dat je de gekleurde laag beschadigd. Deze gekleurde laag is heel goed beschermd door de coating. Daarnaast beschermt deze laag ook tegen het uv licht. De trespa schroeven kunnen hierdoor dus ook niet verkleuren door het zonlicht. Door het roestvrij staal en het epoxylaagje te combineren krijg je een hele sterke en speciale schroef. De trespa schroef is speciaal gemaakt om allerlei verschillende soorten kunststof plaat materiaal mee te kunnen bevestigen.

Trespa schroeven zijn gemaakt van Rvs type A2

Trespa schroeven zijn te koop in verschillende lengte’s, vanaf circa 25 mm tot en met 38 mm. De schroeven hebben een bolkop. Welke lengte trespa schroeven je nodig hebt, hangt af van de dikte van het plaatmateriaal waar je mee wil gaan werken. Alle trespa schroeven zijn gemaakt van Rvs type A2. Roestvrij staal dat van goede kwaliteit is. Met een goede kwaliteit trespa schroef die niet zomaar afbreekt, kan je heel gemakkelijk en snel de kunststof platen bevestigen.

Comments are closed.