Vintage posters

Vintage posters fleuren jouw wand weer helemaal op. Vaak zijn het oude foto’s voorzien van een schitterende lijst krijgen ze een tweede leven. Posters zijn een trend die weer terug van weggeweest is. Fleur je wandelen om met de mooiste wanddecoratie namelijk een poster. Door ze in te lijsten in een luxe lijst vergeet je bijna dat het een poster is. Je krijgt een eigen stukje kunst voor aan de muur. Vooral fotografie kan een uniek stukje kunst voor aan de muur zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden in de categorie vintage. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor oude evenementen posters die nu aan jouw muur hangen. Of je kan kiezen voor vintage posters met oude foto’s en oud kleurgebruik. Dit geeft een unieke uitstraling als wanddecoratie aan de muur.

Unieke vintage prints als wanddecoratie aan de muur

Vintage en retro is weer helemaal trendy en mag weer gezien worden aan de muur. Je kan zo een leuke mix maken tussen oud & nieuw. Zo kan je in een modern interieur prachtige vintage foto’s aan de muur hangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie schetsen die met de hand getekend zijn? Of juist van een oude foto die je terugbrengt naar een tijd die je zelf misschien niet eens hebt meegemaakt. Binnen onze wanddecoratie kom je echt van alles tegen om je muur vintage mee te decoreren. Versier verschillende kamers met je eigen vintage prints. Zo zorg je voor een unieke stijl om van te genieten in je eigen woning.

Kies voor zwart wit wanddecoratie

Bij vintage past ook perfect zwart wit wanddecoratie. Je kan bijvoorbeeld voor klassieke zwart wit posters kiezen om de decoratie af te maken. De posters zorgen voor een unieke sfeer en stijl in huis. Zwart wit blijft natuurlijk ook lekker neutraal. Daardoor past het ook goed bij een modern interieur. Het maakt niet uit hoe kleurrijk je interieur is de posters passen er eigenlijk altijd wel goed bij. Wij hebben verschillende leuke combinaties in ons assortiment die je kan ophangen als wanddecoratie in huis. Laat jezelf vooral inspireren door de verschillende stijlen in ons uitgebreide assortiment met vintage posters.

Comments are closed.