Voor iedere entree een goede droogloopmat

Een droogloopmat is vrijwel onmisbaar in je huis en/of je bedrijf. Heb je een goede vloer dan wil je natuurlijk dat deze zo blijft. Door een droogloopmat of schoonloopmat bij de entree van je huis en/of bedrijf neer te leggen voorkom je dat je vloer beschadigd. Naast deze functionele eigenschap fleurt een mat je entree ook op.  Een mooie mat zorgt namelijk voor goede eerste indruk! Niet alleen bij woningen, maar ook bij veel bekende hoofdkantoren (zoals de Bijenkorf) zijn matten niet weg te denken.

 

Een droogloopmat

Een droogloopmat is zoals het woord al doet vermoeden een mat die je schoenen droog maakt. Is het bijvoorbeeld regenachtig buiten, dan zorgt een droogloopmat ervoor dat je deze regen niet mee naar binnen neemt. Ideaal wanneer je een houten vloer hebt bijvoorbeeld. Een houten vloer mag namelijk absoluut niet nat worden. Wanneer dit wel gebeurt zullen er vlekken achterblijven op de vloer.

 

Een schoonloopmat

Een schoonloopmat is zoals het woord al doet vermoeden een mat die je schoenen schoonmaakt. Vuil onder je schoenen wordt door een schoonloopmat tegen gehouden. Zand en stof in je pand is door een schoonloopmat verleden tijd.

 

Een droogloopmat of schoonloopmat schoon houden

Matten kunnen eenvoudig schoongemaakt worden door middel van stofzuigen. Naast stofzuigen is het echter ook belangrijk dat de matten regelmatig gewassen en geïmpregneerd worden. Geadviseerd wordt dit ongeveer zo’n twee keer per jaar te laten doen.

 

Een droogloopmat of schoonloopmat kopen

Er zijn verschillende winkels waar je een droogloopmat of schoonloopmat kunt kopen. Droogloopmatten voor je bedrijf aanschaffen? Dan is het verstandig om droogloopmatten op maat aan te schaffen.  Droogloopmatten op maat zorgen er namelijk voor dat je bezoeker meteen een goede eerste indruk heeft bij de entree.

 

Een mat huren

Twijfel je nog over het aanschaffen van een droogloopmat of schoonloopmat? Dan zijn er ook verschillende bedrijven waar je matten kunt huren.

Comments are closed.