Vooruitzicht

Vooruitzicht

Als ik naar buiten kijk, heb ik al weer zin in het weekend. Hopelijk hebben wij aankomend weekend ook dit weer. Dan gaan wij met het gezin weer lekker naar de camping. Het vooruitzicht maakt mij meteen goed gestemd. De kinderen die lekker buiten kunnen spelen, lekker voetballen, lekker in de speeltuinen spelen of lekker zwemmen. Zwemmen is nog wel binnen, maar straks weer lekker buiten als het wat warmer wordt.

Heb nu al zin om de kussens in de loungeset en tuinstoelen te plaatsen en dan onder het genot van een Cappuccino of Latte Macchiatto heerlijk te genieten in het ochtend zonnetje. De aanschaf van Nespresso machine is een goede zet van ons geweest. Wat een luxe op de camping.

Straks als het nog warmer wordt, gaan wij natuurlijk ook weer de barbecue onder de barbecuehoes vandaan halen. Dit hebben wij vorig jaar heel veel gedaan. Vaak denken mensen dat ze alleen vlees kunnen bereiden op de barbecue, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Deze winter heb ik weer heerlijke recepten opgezocht op internet, welke ik als het warm is ga bereiden. Ook heb ik een paella pan aangeschaft. Ik heb nog nooit paella gemaakt, maar ga het deze zomer voor het eerst proberen op de barbecue. Erg benieuwd of het gaat lukken.

Zie ons al weer zitten. Een heerlijk drankje gevuld met ijsblokjes. Ja, wij hebben op de camping een koelkast met een ijsblokjesmachine. Aangezien wij in Nederland op vakantie gaan, houden wij geld over om ons dit soort luxe te veroorloven. Nog één nachtje slapen en dan gaan wij weer lekker naar recreatiepark.

Comments are closed.