Vuurtafels voor in de tuin

De tuin is al sinds jaar en dag een heus verlengstuk van de woonkamer geworden. Jammer genoeg is Nederland nu niet meteen het warmste land ter wereld. Desondanks zijn er voldoende opties om ook tijdens de koudere periodes van het jaar in de tuin te genieten. Denk maar aan technologische innovaties zoals de vuurhaard op gas of recenter de vuurtafel. Een dergelijke vuurtafel van bijvoorbeeld topmerk Cosi Fires zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor gezelligheid en sfeer.

De tafels van Cosi Fires


Cosi Fires is niet voor niets zowat de marktleider op het gebied van vuurtafels. Je vindt deze praktische en stijlvolle lounge tafels terug in tal van afmetingen, vormen en kleuren. Zo zijn er vuurtafels in een rechthoek, in een vierkant of in andere eerder atypische vormen. Met een dergelijke vuurtafel maak je van jouw terras een echte tuin van eden waar je lekker warm kunt genieten van het leven. De gebruiksvriendelijke en eigentijdse vuurtafels van Cosi Fires kunnen dankzij de moderne ontsteking met één druk op de knop worden aangestoken. Bovendien zijn de vlammen volledig regelbaar! Of je nu kiest voor een vuurtafel uit composief, douglashout of nog een alternatief: gezellig is het zeker!

Tafels en accessoires
Bij Kuhlkamp vind je niet alleen heel wat verschillende types vuurtafels terug, maar ook alle accessoires die je nodig hebt om ze optimaal te laten werken. Zo is er voor elke tafel een protectiescherm die het meubelstuk de nodige bescherming biedt tegen de weersomstandigheden. Zo kan je bij Kuhlkamp ook de gasflessen van de vuurtafels op de kop tikken alsook zo goed als elk onderdeel van de tafels. Een bijzettafeltje, een rookkanaal, houtblokken of een volledig frame? Allemaal geen enkel probleem. Het enige dat jij nog hoeft te doen? Je lekker installeren bij het genot van een drankje en wat vrienden.

Comments are closed.