Wat te doen met al je interieurwensen

Iedereen heeft ze wel, of je nou oud of jong bent, interieurwensen blijven toch altijd wel aanwezig. Bij sommige blijft het vaak bij een leuk detail als een nieuwe plants en andere dromen dan weer van een compleet nieuwe inrichting. Dat het soms lastig te bepalen is wat nou wel bij jou en bij jouw woning past mag een feit zijn. Soms zie je iets staan waarvan je denkt, ja dat zou nog wel eens heel mooi kunnen staan in mijn huis. Als het achteraf toch niet zo mooi blijkt te zijn, dan is het zonde van de aankoop. Gelukkig kun je vandaag de dag op best wel veel manieren kijken hoe nieuwe meubelstukken en accessoires staan in je woning. In deze blog ga ik in ieder geval een drietal methoden beschrijven.

Gratis 3d interieurontwerp

Bij de betere meubelzaken is dit al een tijdje een handig middel om erachter te komen of een bepaalde bank, kast of tafel wel past binnen jouw woning en interieurstijl. Op deze manier kun je precies zien hoe de meubels die jij op het oog hebt, staan in je woon,- slaap, eet- of badkamer. Het maken van een gratis 3d interieurontwerp is vaak zeker geen overbodige luxe. Door middel van 3d tekensoftware en een plattegrond van je woning, kun je samen met een stylist kijken wat de beste oplossing is voor jouw situatie.

Even proberen

Met behulp van 3d tekensoftware kun je al een mooie impressie krijgen van uw nieuwe opstelling. Voor details of dingen die je toch liever zelf eerst probeert in het echt, is er de mogelijkheid om proefstukjes aan te vragen. Als je bijvoorbeeld kijkt naar houten plinten en de uitstraling hiervan, kan ik het me heel goed voorstellen dat zoiets eerst liever in handen hebt. Met behulp van een proefstukje kun je goed zien hoe de nieuwe plint, vensterbank of deurlijst gaat staan in jouw interieur.

Kleuren

De laatste methode die ik ga benoemen zie je wel vaak bij tv-programma’s. Met behulp van een app en de camera op je telefoon kun je precies zien hoe een kleur staat in jouw woning. Twee keer schilderen heeft namelijk niemand zin aan.

Comments are closed.