Zo richt je jouw eerste appartementje goedkoop in

Ben jij student en ga je niet in een studentenhuis wonen, maar in je eigen appartementje? Wij hebben goed nieuws voor je!  Ook wij zijn student geweest en weten maar al te goed dat erg veel geld hebben vaak niet gepaard gaat met het studentenleven. Om je huisje  mooi en leefbaar te maken is het dus noodzakelijk om spullen te vinden voor een prikkie. In deze blog proberen we je door middel van een hoop tips te helpen met het inrichten van je nieuwe stekkie on a budget. Ben je klaar om het studentenleven (en het leven buiten je ouderlijkhuis) aan te gaan?

Online en offline shoppen

Hoewel het geweldig is om gewoon vanaf je laptop onderweg naar (of op) school te zoeken naar leuke items loop je veel mis. Uiteraard zijn er veel leuke dingen online te vinden. Je zal vaak alleen wel wat minder zien en sneller een keuze maken dan wanneer je meerdere winkels afgaat. Door echt te gaan shoppen en hier de tijd voor te nemen kom je vaak leuke dingen tegen voor een goede prijs. Het hoeft niet een zo zeer goedkoper te zijn, soms is het gewoon leuk. Alleen de grote webshops bekijken kan betekenen dat je veel mooie meubels of accessoires misloopt.

Outlets en nog meer outlets

Als er iets is waar wij als studenten blij mee moeten zijn, dan zijn het outlets. Deze keer gaat het alleen niet om outlets met leuke merkkleding maar om huisinrichting. Zo kun je terecht bij een Vloeren Outlet om een prachtige vloer te vinden die bij je idee voor het appartement past en bij outlets van woonwinkels voor een bijpassende bank. Outlets zijn echt perfect als je met een minder groot budget een volledig appartement gezellig wil inrichten. Houd je ogen daarom goed open voor outlets in de buurt (of iets verder weg als je vervoer hebt. Je Vloeren Outlet heb je in ieder geval al gevonden!

Hergebruiken bespaart ook geld

Niet iedereen is fan van kringloopwinkels, maar wie er graag komt weet dat er super leuke dingen te vinden zijn. Van bijzettafeltjes tot een lampje en misschien zelfs een kledingkast. Je kunt het zo gek nog niet bedenken en je vindt het in een kringloopwinkel. Ben je geen van meubels die al eerder zijn gebruikt? Bezoek de kringloopwinkel dan voor decoratie en andere sfeermakers. Kortom, er zijn meer dan genoeg manieren om jouw eigen appartementje helemaal eigen te maken.

Comments are closed.