Linkbuilding

Linkbuilding wordt vaak gezien als een actie om beter gevonden te worden in Google. Echter is Google de laatste tijd steeds beter geworden om het verschil te zien tussen links die echt zijn verkregen en links die zijn ontstaat door linkbuilding. Linkbuilding omvat eigenlijk alle manieren om links naar je website te verkrijgen. Dit is belangrijk voor de zoekresultaten in Google. Het is echter wel belangrijk om rekening te houden met bepaalde factoren. Aangezien Google steeds slimmer wordt in het ontdekken van links die niet echt zijn verdiend, moet hier rekening mee worden gehouden.

Onsite linkbuilding

Onsite linkbuilding is het linken naar andere pagina´s op de website zelf. Hierdoor wordt het voor gebruikers makkelijker om te navigeren door de website. Ook de zoekmachines kunnen uw website zo makkelijker doorzoeken.

Offsite linkbuilding

Bij offsite linkbuilding worden er links gecreëerd vanuit andere websites naar je website. Het aantal externe links is belangrijk voor de positie in Google. Hierbij is het wel belangrijk dat de links van relevante domeinen komen en kwalitatief goed zijn. Als je dit niet op de juiste manier toepast, kun je er zelfs voor worden afgestraft door Google. Pagina’s die hoog in de zoekresultaten komen te staan, moeten relevante content voor de gebruiker leveren. Als de content op je website heel erg relevant en interessant is, zullen mensen er uit zichzelf al naar linken. Met de oude manier van linkbuilding, was het veel minder moeite. Je kon links inkopen of plaatsen op bepaalde pagina’s. Aangezien de nadruk nu echt op de content ligt, kost dit veel meer tijd. Er moet namelijk kwalitatief goede content worden geschreven. Het is zeker de moeite waard om hier in te investeren, want je website kan er een stuk hoger door komen in de zoekresultaten. Hier zijn veel meer manieren voor dan alleen linkbuilding, ga er dus vooral eens wat dieper op in.

TAG: http://linkbuilding.amsterdam/

 

 

Comments are closed.