Managed Print Service

Hoewel de digitale wereld om ons heen steeds belangrijker wordt en een steeds meer centrale plaats inneemt, is print nog steeds onmisbaar. Check maar eens hoe ontzettend veel prints er nog per dag op een gemiddeld bedrijf worden gemaakt. In heel veel situatie kun je nu eenmaal niet zonder papier. Op ieder bedrijf is dan ook een printer te vinden en vaak zijn het zelfs meerdere printers. Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je iedere keer moet checken of je al toners moet bijbestellen of als je bang moet zijn voor een storing. Daarom kun je het beste gebruik maken van Managed Print Service voor zakelijke klanten. In dat geval wordt eigenlijk alles voor je gedaan.

Alles in één pakket

 Het fijne van de printers die je op kantoor hebt staan laten beheren en controleren door één enkel bedrijf, is dat dit natuurlijk vooral heel makkelijk is. Bij Managed Print Service krijg je namelijk het volledige pakket in één. De printer wordt bijvoorbeeld regelmatig onderhouden, waardoor je minder snel last van storingen hebt én de printer langer mee gaat. Bovendien kom je op die manier nooit meer zonder toners te zitten. En dat is nog niet eens alles! Je hebt bij Managed Print Service namelijk ook nog eens volledige inzicht én de controle over de kosten die je maakt met het printen.

Het scheelt tijd en zorgen

Je bent dus eigenlijk helemaal geen tijd meer kwijt aan het onderhouden van de verschillende printers die je op kantoor hebt staan. Denk daarbij niet alleen aan het jaarlijks onderhoud waarbij de printers volledig worden schoongemaakt maar ook aan reparaties wanneer een printer het begeeft of een storing heeft. Even een belletje doen en binnen de kortste keren staat er een reparateur op de stoep die helpt om de printer weer te laten lopen. En nu hebben we nog niet eens alle voordelen van Managed Print Service opgenoemd. Wilde je op kantoor bijvoorbeeld altijd al een digitaal archief opbouwen? Nu word je er op een eenvoudige manier bij geholpen. Ook kan je hulp verwachten bij de beveiliging van de printers.

Comments are closed.