Onbeperkt mobiel internetten

Vele mobiele aanbieders hebben diverse mobiele internetbundels die zij aanbieden. Deze bundels zijn vaak gelimiteerd tot een bepaalde grens. Tot deze grens kun je gebruik maken van het internet op je mobiel tegen een vast bedrag per maand. Deze bundels variĆ«ren van groottes tot ruim een aantal GB’s. Je kunt uiteraard wel meer internet verbruiken dan de bundel aanbiedt, maar daar betaal je dan wel voor. Deze kosten kunnen aardig oplopen. Het is daarom ook altijd aan te raden om binnen je bundel te blijven. Als je niet uitkomt met de internetbundel, dan kun je er vaak voor kiezen om deze te verhogen.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid tot onbeperkt mobiel internetten. Dit is een bundel waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van het internet op je mobiel. Dit is vooral handig als je vaak op reis bent en afhankelijk bent van het internet op je mobiel. Je kunt dan gebruik maken van het internet op je mobiel zonder dat je rekening moet houden met onverwachte kosten.

Fair Use Policy

Onbeperkt internet is werkelijk onbeperkt. Je kunt hier dus zoveel mogelijk gebruik van maken als je wilt. Alleen je moet wel rekening houden dat sommige providers werken met een zogenaamde Fair Use Policy. Dit wil zeggen dat je nog steeds voor een vast bedrag gebruik kunt maken van je mobiele internet, maar dat je snelheid zal worden verlaagd als je verbruik per maand meer is dan wat de gemiddelde verbruiker verbruikt. Bij andere providers betaal je kosten als je meer verbruikt dan de gemiddelde gebruiker. In beide gevallen wordt je altijd van tevoren gewezen op je verbruik zodat je daar rekening mee kunt houden.

Onbeperkt bellen

Vooral voor mensen die hun telefoonabonnement voor zakelijke doeleinden gebruikt, is het handig om een bundel te hebben waarmee je onbeperkt kunt bellen. Met zo’n bundel betaal je een vast bedrag per maand en kan je, zoals de naam dit ook aangeeft, onbeperkt bellen. Er zijn altijd wel voorwaarden verbonden aan deze bundel en deze verschillen weer per provider. Vaak geldt het onbeperkt bellen alleen voor telefoongesprekken die worden gevoerd binnen Nederland. Alle telefoongesprekken die je doet naar servicenummers of nummers in het buitenland zullen vaak wel in rekening worden gebracht.

Onbeperkt bellen en internetten

Steeds meer providers bieden de mogelijkheid aan tot onbeperkt bellen en internetten op je mobiele telefoon. Bij Robin Mobile kun je terecht voor onbeperkt bellen en internetten. Kijk op de website voor meer informatie.

Comments are closed.