Wat zijn de beste pre workouts

Door gebruik te maken van een pre-workout voordat je gaat sporten, kun je betere resultaten gebruiken. De stoffen die in de meeste pre-workouts zitten, bevorderen namelijk onder meer je focus, je uithoudingsvermogen en het herstelvermogen van je spieren. Hartstikke handig dus voor iedere sporter die wat meer uit zichzelf wilt halen. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste pre-workouts om te gebruiken? En waar moet je op letten?

Ingrediënten

Bij pre-workouts zijn in principe twee dingen belangrijk. Ten eerste de ingrediënten en ten tweede de prijs. In principe wil je daar de beste combinatie van. Dus de pre-workout met de beste bestanddelen voor de laagste prijs. Wat de ingrediënten betreft is het belangrijk om die goed te checken voor je de sportsupplementen daadwerkelijk koopt. In een aantal pre-workouts zit namelijk veel dextrose. Dat is een stof die zorgt voor een kortstondige verhoging van je bloedsuikers, waardoor je kortstondig meer energie krijgt. Het is dus effectief en bovendien goedkoop voor de producent. In sommige pre-workouts bestaat wel 40% uit dextrose. Het grote nadeel is, dat je denkt geen suikers binnen te krijgen, terwijl dextrose je wel degelijk dik kan maken. Het tegenovergestelde dus van wat je met sporten wilt bereiken.

Prijs

Daarnaast is er de prijs. Bij pre-workouts geld lang niet altijd dat de duurste middelen ook de beste zijn. In principe zijn de werkzame stoffen bij vrijwel alle keuzes hetzelfde. De prijsverschillen treden onder meer op door de marge die fabrikant wilt behalen en de kosten voor reclame. Een onbekend middel, waar wel de ingrediënten duidelijk op vermeld staan zou dus zomaar eens de beste pre-workout voor jou kunnen zijn.

Comments are closed.