Website met rendement

Een goede website die hoog in Google staat begint met een mooi design en relevante informatie. Maar hoe krijg ik mijn website nou hoog in Google?

Er zijn tal van mogelijkheden om een website te laten maken die hoog in Google staat. Door middel van linkbuilding kunt u uw website hoger in Google krijgen. U plaats dan uw link op een andere website u bent zo dus beter vindbaar. Maar pas op! Voorkom dat uw link op een website komt met veel spam. Dit kunt u controleren met het programma MOZ u ziet zo hoeveel spam een website bevat. Spam wordt gecreëerd door middel van woorden te veel te gebruiken. Deze spam vergeten veel website eigenaren zij maken veelvuldig de fout dat zij een woord te veel gebruiken en zo onbewust spam creëren, door deze spam zakt u verder weg in Google.

Meer bezoekers door http://www.vcreations.nl/

Hoe genereert u nou meer bezoekers? Ik zie u al denken ‘door middel van advertenties natuurlijk’. Dit is zeker een mogelijkheid maar kost in veel gevallen grof geld. Er zijn vele effectieve manieren die weinig tot geen geld kosten. Kijk bijvoorbeeld is naar linkbuilding u plaats uw link op een website, u bent zo beter vindbaar op het web. U kunt daarnaast ook een samenwerking aangaan met een bedrijf door middel van elkaars site toe te voegen als partner door middel van een linkkoppeling, hierdoor vergroot u uw cirkel op het world wide web. Als uw website eenmaal is gevonden is het natuurlijk belangrijk dat mensen blijven hangen. Uit onderzoek is gebleken dat mannen binnen 4 seconden beslissen of ze op de website blijven en bij vrouwen is dit zelfs 2 seconden. U moet dus zorgen dat u de interesse wekt van de bezoeker dit kan door middel van een pop up in beeld te laten verschijnen, deze pop up kunt u bijvoorbeeld na 2 seconden in beeld brengen. Deze pop up moet natuurlijk wel relevante informatie bevatten. De bezoeker zijn aandacht gaat nu meteen uit naar de pop up en blijft hangen.

Hoe blijft u de concurrentie voor?

Terugkomend op een goede website met een mooi webdesign die er uitspringt. Een goede website bestaat uit een goed design, een rapportageprogramma, relevante informatie en het belangrijkste het moet rendement hebben. Wat is nou precies een rapportageprogramma? Een rapportageprogramma is een programma waarin u inzicht krijgt in de zwakke en sterke punten van uw website. In dit programma is onder andere te zien waar uw bezoekers vandaan komen, welke pagina’s zij bezoeken en nog veel meer relevante informatie. Daarnaast is het uitermate handig om de website zelf te kunnen beheren dit kan met een CMS systeem, voor dit programma is geen enkele programmeurs kennis nodig het is namelijk kinderlijk eenvoudig. Met de informatie die u verkrijgt uit het rapportageprogramma bent u de concurrenten altijd een stap voor en zorgt u voor meer rendement.

Wilt u nou een website laten maken kijk dan is op https://www.vwebdesign.nl/  dit bedrijf heeft de kennis en ervaring!

Comments are closed.