De 7 schoonheden van een vrouw

De zeven schoonheden van de vrouw; iedereen heeft er wel eens iets over gehoord en gelezen. De meeste mensen weten er ook vast wel een paar op te noemen. Maar weet je ze ook alle zeven? Is er dan een manier om deze extra te benadrukken? We bespreken het allemaal in dit artikel.

Ogen als amandelen

Ogen met de vorm van amandelen. Al van oudsher worden mooie vrouwen hiermee afgebeeld. Dat kun je onder andere zien aan afbeeldingen uit het oude Griekenland. Ook Disney kiest er standaard voor om mooie prinsessen amandelvormige ogen te geven. Heb jij het geluk over amandelvormige ogen te beschikken? Dan kun je hier extra de aandacht op vestigen door gebruik te maken van PMU eye liner.

Moedervlek boven de lip

Ook een moedervlekje boven de lip van een vrouw wordt al tijdenlang als één van de zeven schoonheden gezien. Soms nam dat zelfs zulke extreme vormen aan dat vrouwen met behulp van make-up zelf een moedervlekje maakten.

Sproeten

Sommige jongere meisjes vinden het vervelend, maar toch behoren ook sproeten tot de zeven schoonheden. Het geeft je een lieve en spontane uitstraling. Waar sommige vrouwen permanent over sproeten beschikken, hebben anderen enkel sproeten als ze in de zon zijn geweest.

Donker haar, lichte ogen

Donker haar in combinatie met lichte ogen, wordt in ontzettend veel culturen als één van de belangrijkste schoonheden gezien. Het zorgt voor een bijzondere uitstraling die haast mysterieus wordt. Ook bij deze schoonheid kun je met de PMU eye liner de aandacht naar je afwijkende ogen trekken!

Spleetje tussen de tanden

Met een spleetje tussen de twee voortanden zijn lang niet alle vrouwen blij. Het kan ook eenvoudig gecorrigeerd worden met een beugel. Toch behoort het tot de zeven schoonheden, juist omdat je uitstraalt niet perfect te zien. Wie is dat immers wel?

Wimpers die lang en gekruld zijn

Als je wimpers lang en gekruld zijn, krijg je een sensuele en vrouwelijke uitstraling. Je kunt natuurlijk over zulke wimpers beschikken, maar je kunt de natuur ook een handje helpen. Als je deze wimpers in combinatie met PMU eye liner gebruikt, zullen je ogen zeker opvallen.

Kuiltjes in de wangen

Ook deze schoonheid is bekend. De kuiltjes zijn het meest zichtbaar als je lacht. Het maakt overigens niet uit of je het in één of beide wangen hebt!

Comments are closed.