Heb jij een piercing? Piercingmania!

Piercingmania is dé webshop waar je moet zijn als het aankomt op piercings. Van tapers tot circulaire barbells en van plugs tot tongpiercings. Met een assortiment dat ver over de duizend verschillende producten gaat is er altijd wel iets te vinden dat perfect aansluit bij jouw smaak, maat en materiaal voorkeur.

Piercingmania

Piercingmania begon haar online winkel in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste piercing webshop van Nederland. Piercingmania heeft dan ook een aantal standaard richtlijnen die zij vasthoudt om het jouw zo makkelijk mogelijk te maken de juiste piercings uit te zoeken.

Zo hebben wij verschillende zoekfilters waarmee je in één muisklik kiest voor de door jouw gewenste maat, prijs of materiaal. Daarnaast hebben we de zogeheten ‘zoek op lichaamsplek’ functie waarmee je in één overzicht verschillende types piercings te zien krijgt op basis van de plek waar je jouw piercing draagt. Lekker makkelijk.

Daarnaast zorgen we dat er elke week een nieuwe blog wordt toegevoegd boordevol informatie over alles wat met piercings te maken heeft. Zo heb jij een database tot je beschikking waarmee je jouw piercing kennis kan bijspijkeren. Handig, want een goeie piercing uitzoeken kan alleen met de juiste kennis.

Piercingmania zorgt ook dat jij jouw piercing zo snel en goedkoop mogelijk in de brievenbus krijgt. Zo wordt je bestelling al gratis verstuurd als deze boven de tien euro uitkomt en zorgen wij dat alle bestellingen voor 17:00 nog dezelfde dag verstuurd worden.

Mocht dan een piercing toch niet helemaal aan al jouw verwachtingen voldoen is dat ook geen probleem en stuur je deze makkelijk binnen 14 dagen weer retour.

Piercingmania, de perfecte webshop voor al jouw piercings!

Comments are closed.