Herenondergoed voor dummies

We dienen allemaal in ons leven ondergoed aan te schaffen. Natuurlijk zijn er mensen die dragen geen ondergoed in het dagelijks leven. Die mensen zijn er. Kleine minderheid echter, en niet echt normaal gedrag zeg maar. Enfin, iedereen zal dus wel eens onderbroeken kopen in zijn of haar leven. Voor sommige mensen die denken daar amper bij na die lopen de eerste beste kledingwinkel binnen in de stad, en die kopen wat past. Maar dat is verre van optimaal naar onze bescheiden mening. Het kan anders, het kan beter, hebben we je interesse? Lees dan dit artikel.

In dit artikel focussen we op de situatie bij de heren. Damesondergoed dat is weer een verhaal apart, en dat verdient een artikel op zichzelf, damesondergoed is een tandje complexer t.o.v. mannen ondergoed.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed

David Gandy toont hippe heren onderbroek

Enfin, bij mannen ondergoed zijn er een paar opties. Meest populair onder Nederlandse mannen op dit moment zijn de trunks. De trunks lijken erg veel op de reeds bekende boxershorts. Maar de pijpjes zijn korter van de trunk. De trunk is met name geschikt bijvoorbeeld wanneer je een strakke broek aanhebt zoals een skinny jeans. Voor mannen met zweet problemen of voor wanneer je op vakantie gaat naar een ver tropisch oord bestaan er tegenwoordig ook speciale anti-zweet boxershorts. Zeker iets om te overwegen wanneer je bijvoorbeeld een aantal maanden gaat backpacken in Zuidoost-Azië bijvoorbeeld.

Overzicht: https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed

Enfin, meest hip op dit moment zijn boxershorts, en indien je dus strakke jeans draagt dan zou je beter kunnen kiezen voor de trunks versie. Voor oudere mannen kunnen slips ook prima. Een laatste optie die we nog wilden aanstippen is de tanga slip. Dit is een gewaagde keuze. Weet waar je aan begint, voor sommige mensen is dit echt not done, voor andere met een meer open mind is het okay.

Qua merken, verdient Ten Cate een warme aanbeveling. Dit is het beste Nederlandse merk ondergoed. De laatste collectie kan men online via deze link bezichtigen. Ten Cate verkoopt nog meer dan louter onderbroekjes, ze hebben ook badjassen en pyjama’s van de bovenste plank, zeker het checken waard.

Comments are closed.