Kleding meenemen op vakantie

Langzaam maar zeker wordt het weer werkelijkheid, de vakantie gaat bijna beginnen. Je hebt al lang van te voren een vakantie geboekt naar Spanje, Portugal, Frankrijk of zelfs de Verenigde Staten. Of je bent van plan om een last minute reis te boeken, omdat je ineens een meevallertje hebt gehad van je baas om vakantie op te nemen en je vakantiegeld is hoger dan normaal. Reden voor een feestje natuurlijk, maar er zijn nog wel een aantal dingen waar je op moet letten voor je op vakantie gaat. Heb je nog een Italiaanse blouse, Italiaanse shirts of zelfs een hele garderobe nodig? Dan is het tijd om de deur uit te gaan of op internet te gaan shoppen. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen waar je op moet letten voor je op vakantie gaat.

Wat voor kleding moet je meenemen?

Als je op vakantie gaat, uiteraard naast alle zwemuitrusting, dan komt het vrijwel altijd voor dat er nood aan de man is qua kleding. Na dat je de hele dag aan het strand of aan het zwembad gelegen hebt, wil je toch ook even wat anders doen dan op de camping en hotel rond blijven zwerven. Je wilt de stadjes in duiken om eens lekker op het terras te gaan zitten, een drankje te nuttigen en een hapje te eten. Hopelijk kan je met je vriendin genieten van de ondergaande zon, terwijl jullie het glas heffen op een mooie vakantie.

Het is dan toch belangrijk dat je er goed uit ziet. Als je geen tijd hebt om de kledingwinkels in te duiken, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om via internet wat te scoren. Met een Italiaanse blouse scoor je altijd goed bij de dames. Ze zijn mooi afgewerkt, ze zijn getailleerd, waardoor de Italiaanse blouse goed op je lichaam aansluit. Je kan vaak ook kiezen voor mooie patronen of prints. Bijvoorbeeld eentje met bloemen, een navy print of met bolletjes.

Noodpakket voor de auto

Het ligt er natuurlijk aan waar je op vakantie gaat, als je naar Spanje, Duitsland, Frankrijk of Italië gaat dan kun je de afstand makkelijk met de auto overbruggen. Zo is het altijd handig dat je voor de reis iemand hebt en hopelijk ben je het zelf die de auto zo logisch mogelijk in kan pakken, zodat alles mee kan. Als je dit in een keer voor elkaar krijgt dan heb je enorm goed ruimtelijk inzicht, daar moet je wat mee doen! Let er wel op dat je belangrijke zaken meeneemt, daar kan je een hele waslijst mee vullen, maar een extra rugzak waar je nog wat noodspullen in kan doen kan altijd helpen. Je moet dan denken aan een landkaart, taalgids, wat eten en drinken, een zaklamp, schone kleren, regenkleding, een deken en als het kan nog iets van een matje. Dit is puur voor de nood, maar het kan je zeker helpen om de reis door te komen, mocht er onderweg iets gebeuren dan heb je meteen de juiste spullen bij de hand.

Met het vliegtuig

Ga je met het vliegtuig dan ben je altijd een stuk beperkter als je je kleding en spullen mee wilt nemen, vaak kan je maar 20 tot 25 kilo meenemen in de koffer, tenzij je meer wilt neerleggen voor extra gewicht. Deel je een koffer, dan mag je wat meer meenemen, alleen hebben de vrouwen meer gewicht aan kleding en make-up spullen bij zich. En het lijkt altijd alsof je nooit genoeg ruimte hebt in je koffer. Wat helpt is om je kleding op te rollen of vacuüm te verpakken in daarvoor geschikte zakken.

 

Comments are closed.