Kleding tips voor mannen zomer 2015

Ondanks dat je er eigenlijk altijd goed uit wilt zien, wil je er binnenkort zeker goed uit zien. De zomer komt er namelijk aan dus je wilt wel goed voor de dag komen. Je let een beetje op wat je eet, je gaat geregeld naar de sportschool om wat kilootjes kwijt te raken en wat spieren op te bouwen. In de zomer loop je lekker in een t-shirt en je wilt dan misschien ook wel met de mode die op dat moment aan de orde is meegaan. Enkele tips om goed voor de dag te komen deze zomer:

T-shirts met print

Waar een hele tijd effen shirts in de mode waren, aankomende zomer zijn de t-shirts met een print in de mode. Prints die lekker opvallen en gek zijn. Je zult veel mannen zien die een t-shirt met een doodskop erop dragen. En dan niet in het klein, de print zal gewoon groot zijn en voor sommige kan dit te veel van het goede zijn. Desalniettemin is het wel de mode en zullen de shirts ook versierd worden met glitters en pailletten. Maar ook andere opdrukken zul je veel tegenkomen. Shirt van met bijvoorbeeld Muhammed Ali, de bekendste bokser aller tijden zijn erg in trek. Evenals shirt met een print waarop vrouwen zijn afgebeeld. Hierbij zie je dan voornamelijk schaars geklede vrouwen op de prints, en groot afgebeeld. Zodat haast heel de voorkant is bedekt.

Spijker

Een spijkerbroek blijft natuurlijk altijd. Voor de zomer van 2015 gaat het dan om of héél licht of héél donker. Niet meer gescheurd of met een wassing, maar gewoon effen. Een spijkerbroek dragen in combinatie met een spijker overhemd zal ook goed werken. Van top tot teen spijker is de ideale outfit aankomende zomer.

Sneakers

Sneakers lijken de schoen te worden voor de zomer van 2015. Sneakers worden natuurlijk altijd al gedragen maar puntje is dat ze in de zomer van 2015 niet alleen onder spijkerbroeken gedragen kunnen worden, maar juist ook onder klassieke kleding. Dat maakte Emporio Armani duidelijk op de catwalk van Milaan. Kostuums met sneakers met een hoge witte zool eronder. Het kan allemaal.

Nog meer?

Wil je nog meer kleding tips voor komende zomer? Of wil je juist weten wat je bij je kleding kunt dragen om het helemaal af te maken? Dan kun je hier kijken voor meer styling tips voor mannen. Zo weet je precies hoe je de aankomende zomer precies voor de dag kunt komen, in de juiste mode.

Comments are closed.