Kleurrijke Laura Vita Laarzen

Als je op zoek bent naar originele laarzen die een andere kleur hebben dan zwart, wit, bruin of beige, richt je pijlen dan op laarzen van het Franse merk Laura Vita. 

Originaliteit gecombineerd met kleur en comfort 

Uit een kleurenpalet van honderd verschillende nieuwe tinten die jaarlijks worden geĆÆntroduceerd, kiezen de ontwerpers er slechts een aantal uit die zij geschikt achten voor Laura Vita laarzen. Originaliteit en vrolijke kleuren vinden zij belangrijk, maar dit moet altijd gecombineerd zijn met optimaal comfort. 

Kwalitatief authentiek 

Het leer dat wordt gebruikt voor de laarzen is altijd van natuurlijk oorsprong en specifiek geselecteerd ter vervaardiging van de Laura Vita collectie. De met zorg uitgekozen kleuren worden vervolgens op het materiaal aangebracht waardoor deze een geheel eigen verbinding aangaan en de laarzen hebben hierdoor een uniek aangezicht. Dit is dan ook de reden dat ieder model in principe enig is zijn soort is. 

Degelijk comfortabel 

Door de speciale aandacht die wordt geschonken aan de hakken en aan het voetbed, blinken de laarzen uit in draagcomfort. Voordat de collectie wordt gepresenteerd aan de wereld, zijn de modellen keer op keer bekeken, geĆ«valueerd en verbeterd. Net zolang totdat het ultieme draagcomfort is bereikt en een product is ontstaan dat de naam Laura Vita mag dragen. Soms wordt een model meerdere malen herzien, waardoor het proces om te komen tot een eindproduct enkele jaren in beslag kan nemen. 

Missie & achtergrond 

Het merk werd in 2004 opgericht en heeft zich ten doel gesteld levendigheid en geluk op een unieke wijze te introduceren in de modebeleving van de moderne vrouw. En als je de vrolijkheid voelt die hun laarzen uitstralen, dan kun je niet anders concluderen dat zij daar prima in geslaagd zijn. De modellen zijn origineel vormgegeven en de kleurcombinaties zijn gedurfd zonder zichzelf te overschreeuwen. Echt heel bijzonder! 

Comments are closed.