Meedoen aan een sterrenslag

Ben jij graag actief bezig en houd je van een spelletje? Dan is een sterrenslag echt iets voor jou. Je bent met een team in de buitenlucht bezig met allerlei spellen, zoals een stormbaan en een modderbad. Een super leuke activiteit voor in de zomer! In dit artikel geven we een aantal tips voor als je mee doet aan een sterrenslag.

Kleding

Aan een sterrenslag doe je mee met een team, dus het is natuurlijk super leuk om allemaal hetzelfde aan te doen. Laat bijvoorbeeld een shirt bedrukken met jullie team naam. Verder is het belangrijk dat je vooral comfortabele, sportieve kleding aan hebt die vies mag worden. Let er ook op dat je extra kleding bij je hebt. De spellen zijn de hele dag en als je tussen de spellen door natte kleding aan hebt is dit niet erg prettig. Zorg dus dat je je om kunt kleding en je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen. Sportschoenen zijn ook een must, het liefst waterdicht. Anders voor droge sokken zorgen!

Ga je voor de winst?

De meeste mensen die mee doen aan spelactiviteiten willen ook graag winnen. Zorg er als eerste voor dat je een gevarieerd team hebt met mensen die in verschillende dingen goed zijn, maar ook die groot en klein zijn. Kan altijd handig zijn aangezien de spellen van verschillende aard zijn. Let er daarnaast op dat iedereen uit je team dezelfde instelling heeft. Gaan jullie allemaal voor de winst of zijn er mensen die puur voor de lol mee doen en niet voor de winst gaan? Om irritaties te voorkomen is het handig als jullie het hier van te voren over hebben.

Gezelligheid

Bedenk je dat het meedoen aan deze spelactiviteiten vooral om gezelligheid gaat en geniet van de dag! Zet een tent neer zodat je tussendoor met je team kunt relaxen en bijvoorbeeld muziek kunt luisteren en lekker wat kunt eten en drinken.

Comments are closed.