Mephisto schoenen voor dames en heren

Mephisto schoenen heeft een hele grote collectie aan dames en herenschoenen. Het grootste gedeelte van een Mephisto schoen wordt helemaal met de hand gemaakt. Mephisto schoenen hebben een speciale tussenzool. Deze is elastisch en de lucht kan er goed doorheen circuleren. Met deze speciale tussenzool worden de schokken tijdens het lopen heel goed opgevangen. Dit zorgt er ook voor dat spieren en gewrichten minder belast raken. Als je de Mephisto schoenen draagt zul je ook merken dat je ook na een lange wandeling niet zo snel last krijgt van vermoeide of van die vervelende branderige voeten. De ideale schoen voor een lekkere lange wandeling. Overigens kun je in de Mephisto schoenen ook steunzolen leggen, je kunt heel gemakkelijk het voetbed eruit halen.

Mephisto schoenen verkrijgbaar in verschillende modellen

Mephisto schoenen hebben een voetbed dat helemaal aan de vorm van de voeten is aangepast. Dit zorgt voor een hele goed pasvorm en zorgen ervoor dat de schoenen comfortabel dragen. Mephisto schoenen kun je in veel verschillende dames en heren modellen kopen. Voor de dames is er onder andere de veterschoen, ballerina’s en enkellaarsjes en voor de heren sandalen, mocassins en natuurlijk ook de veterschoen.

Mephisto schoenen zijn er vanaf ongeveer maat 35 tot en met maat 47 in herenschoenen. Het voordeel van Mephisto is dat ze ook halve schoenmaten hebben. Heb je bijvoorbeeld een schoenmaat tussen de 38 en 39 dan kun je bij Mephisto schoenmaat 38,5 krijgen. Alle schoenen van dit merk zijn voorzien van een voetbed dat de voeten de juiste ondersteuning geeft. Mephisto schoenen zijn gemaakt van hele goed materialen en daardoor gaan deze schoenen een lange tijd mee. de Mephisto schoenen zijn niet alleen leverbaar in verschillende modellen maar ook leverbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen zoals in leer en suede. Met Mephisto schoenen loop je heerlijk weg. Kijk maar eens naar het grote assortiment dames en heren Mephistoschoenen.

Comments are closed.