T-shirt zomertrend

Het is bijna zomer over een aantal dagen begint de officiële zomer en dan kunnen we er weer tegenaan. Wellicht ga je op vakantie naar het buitenland of blijf je in Nederland. Ook Nederland heeft zo zijn goede dagen of weken, dan hoef je in ieder geval niet met een trui binnen te zitten. Daarnaast zijn er weer volop festivals die je bij kunt wonen. Een echte zomertrend is het dragen van shirts van een van de meest invloedrijke personen uit de geschiedenis. Komt er al iets in je op? Lees verder om achter het antwoord te komen.

Grootste drugsbaron aller tijde

Er zijn hele documentaires gemaakt over deze persoon. In een korte tijd heeft Pablo Escobar de wereld veroverd met zijn drugsimperium. Er is zelfs een serie op Netflix verschenen over deze man, genaamd Narcos. Vorig jaar is het eerste seizoen uitgekomen en het was een waar succes. In september dit jaar komt het tweede seizoen uit waarin je de avonturen over de meest bekende drugsbaron en drugskartel ter wereld meemaakt. Pablo Escobar, ook wel El Patron genoemd heeft ook een wereldbekende uitspraak “Plato o plomo” wat zilver of lood betekent. Deze uitspraken kun je ook terugvinden op een van de Pablo Escobar t-shirts uit de winkel van Style Italy.

Beroemde bokser

Vroeger ging deze beroemde bokser als Cassius Clay door het leven. Onder deze naam brak hij ook door. In zijn beginjaren won de bokser 19 partijen, waarvan 15 door een knock-out. Het was een imposante man om te zien, met zijn 1.91m was hij een ware reus en had flinke hoeken in huis. in 1964 toen hij al een wereldtitel op zak had, onthulde Cassius dat hij lid was van de Nation of Islam. Vanaf dat punt heette hij Muhammad Ali. Ali werd in totaal drie keer wereldkampioen in de zwaargewicht klasse en werd door Sports Illustrated verkozen tot sportman van de eeuw. Onlangs is deze grootsheid op 74 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van de ziekte van Parkinson. Een van zijn meest bekende uitspraken is “Float like a butterfly, sting like a bee’’. Deze vind je ook terug op de shirts van dit jaar.

The king of reggae

Wie kent hem niet, Bob Marley. Ook een van de meest invloedrijke personen uit de vorige eeuw. Deze Jamaicaan was de eerste die van reggae een internationaal succes maakte. Bekende nummers zoals “No woman no cry, Three little birds, I shot the sheriff, Get up, stand up, Could you be loved, Buffalo soldier en Stirr it up” zijn zijn meest bekende nummers, die hedendaags nog wereldwijd duizendenden keren per dag worden afgespeeld. Door met zo’n shirt rond te lopen kun je deze held nog altijd eren, want zelf nu is hij nog steeds een icoon in de muziekwereld.

Deze drie bekende mensen zijn al overleden, maar ze hebben veel invloed gehad op de wereld. Met zo’n vet t-shirt rondlopen weet je in ieder geval zeker dat je opvalt en is dit ook zeker een gespreksonderwerp waard.

 

Comments are closed.