Tips voor mooie wenkbrauwen

Tegenwoordig is het een must om mooie wenkbrauwen te hebben. Nu wordt de ene trend dan ook snel opgevolgd door de andere. Een tijdje geleden werd er amper tijd besteed aan de wenkbrauwen door de meeste meisjes. Je wenkbrauwen moeten natuurlijk wel bij de vorm van je gezicht passen, net als bij je haarkleur en allebei je wenkbrauwen moeten gelijk zijn. Je wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van je gezicht. Besteed dus eens wat extra tijd aan je wenkbrauwen en ga de deur uit met een mooie look op je gezicht.

Brow bars

Er zijn verschillende goede brow bars in Nederland waar je terecht kunt voor de perfecte wenkbrauwen. Als je een goede brow bar uitkiest, zullen ze echt de tijd voor je nemen. Er wordt gekeken naar de vorm van je gezicht, en de natuurlijke vorm van je gezicht. Soms kun je kiezen of je je wenkbrauwen bijvoorbeeld wil laten waxen of verven. Ook worden je wenkbrauwen vaak nog even bijgekleurd of voorzien van een highlighter. Zo loop je gegarandeerd de winkel uit met perfecte wenkbrauwen.

Warrige wenkbrauwen

Waar je vroeger niet zonder mascara de deur uit ging, geldt dit nu voor wenkbrauwen. Waar het eerst trendy was om een hele strakke wenkbrauw te creëren, zien we steeds vaker een warrige wenkbrauw. Je wenkbrauwen hoeven dus niet meer strak gekamd te worden, maar mogen eruit zien alsof je net uit bed komt. Natuurlijk heb je stiekem wel iets aan je wenkbrauwen gedaan met een poeder of potlood.

Serum

Wil je graag deze wilde look creëren? Maar heb je iets te veel haartjes geëpileerd? Dan kun je ervoor kiezen om een serum aan te brengen op je wenkbrauwen. Als je elke avond voordat je gaat slapen wat serum op je wenkbrauwen aanbrengt, zul je na een tijdje echt verschil merken. Er zijn verschillende wenkbrauw serums te koop, maar je kunt deze ook zelf maken. Dit doe je door wat castor olie, vitamine E en argan olie te mengen. Dit is een goedkope oplossing om toch het effect van een serum op je wenkbrauwen te krijgen.

De kleur

Behalve de vorm van je gezicht en de natuurlijke vorm van je wenkbrauw, is het ook belangrijk om rekening te houden met de kleur van je wenkbrauwen. Misschien ben je al wel een tijdje op zoek naar het perfecte wenkbrauwpotlood of de perfecte kleur wenkbrauwpoeder. Dit kan best lastig zijn, maar er is een oplossing! Je kunt namelijk verschillende kleuren mengen. Heb je twee producten waarvan de kleur goed overeenkomt met je wenkbrauwen? Mix deze dan met elkaar om de perfecte kleur op je wenkbrauwen te krijgen.

De volgorde

Als je je wenkbrauwen verzorgt, is het belangrijk om rekening te houden met de volgorde. Je wil namelijk niet dat je te veel haartjes epileert. Vul dus eerst je wenkbrauwen op met een wenkbrauwpotlood en wenkbrauwpoeder. Zo is de vorm van je wenkbrauwen duidelijk, en epileer je niet te veel. Nu kun je je pincet erbij pakken om overige haartjes te verwijderen. Nog een tip: met wat lippenbalsem houd je je wenkbrauwen mooi in model!

Permanente make up

Een andere mogelijkheid is om de kiezen voor PMU wenkbrauwen. In dit geval worden je wenkbrauwen met permanente make up aangezet. Dit wordt professioneel gedaan, er wordt dus goed gekeken naar de kleur en de vorm. Als je kiest voor PMU wenkbrauwen, heeft dit een aantal voordelen. Zo word je elke ochtend wakker met de perfecte wenkbrauwen, zonder hier tijd en moeite aan te besteden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over uitgelopen make up, het blijft de hele tijd zitten.

 

Comments are closed.