Zie je mij in de nieuwste fashion trends lopen?

Altijd als er een nieuw seizoen aanbreekt, zie ik weer nieuwe fashion trends voorbij komen. Af en toe denk ik wel eens; “Hoe kan dit nou weer mode zijn?”. Toch worden we met z’n allen massaal beïnvloed en lopen we er een tijdje later allemaal mee. Ook ik, want soms zie ik mijzelf echt niet lopen in de nieuwste mode, omdat het bijvoorbeeld niet mijn smaak is. Uiteindelijk betrap ik mijzelf erop dat ook ik meedoe met de nieuwste fashion trends. Maar wat zijn op dit moment eigenlijk de trends op het gebied van mode? Ik zet ze graag voor je op een rijtje.

Trends op het gebied van broeken

Op het gebied van damesbroeken zijn er elk seizoen weer nieuwe trends te vinden. Neem bijvoorbeeld de broeken met wijd uitlopende pijpen, de zogenoemde flair broek. Toen ik voor het eerst mensen in deze broeken zag lopen dacht ik: “Wauw, hier liep ik vroeger in mijn tienerjaren in.” Ik had nooit verwacht dat ook ik uiteindelijk mega fan zou worden van de flair broek. Persoonlijk vind ik deze broeken ideaal, want je kunt ze eigenlijk met alles combineren. Flair broeken zijn er dan ook in allerlei verschillende uitvoeringen. Van spijkerstof tot een heerlijke zachte joggingstof en met printjes of gewoon effen, je vindt het allemaal. Wat mij betreft echt een aanrader! Het enige nadeel is dat ze vaak erg lang zijn. Ik moet ze dan ook altijd laten inkorten.

Pofmouwen

Wat je nu ook heel veel in de winkels ziet hangen, zijn items pofmouwen. Je ziet het bij jurkjes, truien, maar ook blousjes. Items met pofmouwen geven je look net wat meer uitstraling. Het is een trend die eigenlijk al uit de renaissance stamt en is dan ook weer helemaal hip! Ik kan me voorstellen dat je niet echt een voorstelling kan maken hoe bijvoorbeeld een trui met een pofmouw eruit ziet. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een ballon mouw. In principe loopt de mouw vanaf je schouder tot aan je pols, maar in het midden loopt de mouw bol.    

Cowboy boots

Natuurlijk zien we ook elk jaar op het gebied van schoenen nieuwe trends voorbij komen. Deze winter zijn dat de cowboy boots en veterboots. Het zijn stoere laarzen die een echte musthave zijn! Waarom? Je kunt dit soort schoenen overal mee combineren en daar hou ik van! Ze staan leuk onder een rokje of jurkje, maar ook over een spijkerbroek staan dit soort laarsjes onwijs leuk.

Waar zie jij je in lopen?

Ik hoop dat je met dit artikel weer een beetje op de hoogte bent van de nieuwste modetrends en ben benieuwd waar jij jezelf al in ziet lopen deze winter. 

Comments are closed.