Sportschool Haarlem

Wil jij komende zomer ook weer strak in je bikini op het strand liggen? Of heb je de afgelopen wintermaanden niet veel actiefs gedaan en wil je je conditie weer op peil brengen? Kom dan naar Sportschool Haarlem.

Sportschool Haarlem beschikt over moderne fitnessapparatuur, waardoor je binnen de kortste keren weer in shape bent en je conditie met sprongen vooruit gaat. De eerste keer dat je bij ons komt, krijg je een gratis proefles. Tijdens deze proefles word je eerst gewogen en wordt aan de hand daarvan je BMI bepaald. Vervolgens stellen we samen realistische doelen op.
Daarna ga je met de instructeur de fitnesszaal in en krijg je uitleg over de diverse apparaten. Afhankelijk van de bepaalde doelen krijg je een schema voorgeschreven en hier ga je de komende maanden mee aan de slag. Na die tijd volgt er weer een meetmoment en wordt gekeken of je doelstelling is behaald. Het kan zijn dat je daarna vervolgens hetzelfde schema behoudt voor ‘onderhoud’, maar je kan ook in overleg bepalen dat je een ander schema voor een nieuw doel wilt. Je bent bijvoorbeeld na drie maanden op je streefgewicht gekomen, maar wilt nu gerichter werken aan conditie.

Voor de een is het makkelijker dan voor de ander om de discipline op te brengen om een paar keer per week naar de sportschool te gaan. Daarom biedt Sportschool Haarlem personal training aan. Wanneer je gebruik maakt van een personal trainer, krijg je niet alleen tijdens je gratis introductieles een ervaren instructeur met je mee, maar elke week, of zo vaak als jij traint. Doordat je een afspraak hebt, heb je meteen een stok achter de deur om naar de sportschool te komen. Verder is gebleken dat je intensiever traint en sneller resultaat boekt wanneer je gebruik maakt van een personal trainer.

Comments are closed.