Voor al uw fietsen en kleding, bezoek Pedaleur.nl

Wielerhuis de Pedaleur, te Doetinchem, biedt een uitstekende service aan al haar klanten. Je kan er niet allen terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan jouw fiets, maar ook voor de nazorg ervan. Om een goede nazorg te kunnen bieden is er niet alleen degelijk materiaal nodig, maar ook de nodige know-how.

De Pedaleur te Doetinchem

Wielerhuis de Pedaleur is gevestigd te Doetinchem, in het oosten van Nederland. Je kan er terecht voor een uitgebreid gamma aan fietsen, racefietsen en mountainbikes. Maar dat is nog niet alles: ook voor je uitrusting kan je hier terecht. Je vindt er namelijk een uitgebreide collectie aan wieleruitrusting.

Hier vind je heel wat bekende en ook minder bekende merken. Toch wel een pluspunt aan deze winkel is het feit dat ze er, net als QicQ, de merken BMC en Stromer verkopen.

Niet alleen de fietsen, de accessoires en de uitrustingen zijn er van topkwaliteit. Ook de medewerkers en de fietsmonteurs van de herstellingsplaats voldoen aan de eisen in verband met de kwaliteit. Op die manier kan de Pedaleur aan iedere klant de garantie bieden dat zijn of haar fiets er in goede handen is. Ook na de aankoop blijft onderhoud en nazorg heel belangrijk voor het materiaal en daarom kan je ook hier weer terecht om dat te verwezenlijken. Je materiaal is er van de beste kwaliteit en bovendien in de beste handen!

Full service

Om zo’n goede en deskundige nazorg te kunnen aanbieden, beschikt wielerhuis de Pedaleur al 26 jaar over een professionele werkplaats. Bovendien wordt er ook nog eens gewerkt met goed opgeleide en gemotiveerde monteurs. Zij zullen zo met de grootste zorg de onderhoudsbeurten en reparaties aan jouw fiets uitvoeren. Het is al snel duidelijk dat deze zaak, en haar medewerkers, enorm veel belang hechten aan kwaliteit. En dat zowel voor, tijdens als na de aankoop van een fiets of accessoires.

Neem dus snel een kijkje bij op Pedaleur.nl!

Comments are closed.