Dagje uit met een huur auto

De zomer staat weer voor de deur. Wil jij lekker een dagje uit maar heeft niemand in jouw vriendengroep een auto? In de zomervakantie geld het studenten ov natuurlijk niet, dus een dagje uit kan al snel een hoop geld kosten. Daarom is een auto huren met je vrienden een ideale oplossing. Maar wat moet je nou doen in Nederland als je en dagje weggaat?

Strand

Als je bij het strand woont is het natuurlijk lekker makkelijk, maar niet iedereen heeft deze luxe. In de zomer is het heerlijk om met je vrienden een dagje naar het strand te gaan. Wat zijn nou de hotspots in Nederland?

Bloomingdale is een leuke strandtent waar je je een dagje kan vermaken. Deze strandtent ligt in Noord-Holland. Buiten het strand om kun je hier ook heerlijk lunchen en op zijn tijd een nog een technofeestje meepakken. Ideaal voor een geslaagd dagje/avondje weg!

Wil je een dagje naar Zuid-Holland dan moet je eigenlijk even langs Whoosah gaan. Heerlijk een dagje op het strand vertoeven met als je geluk hebt Fedde le Grand of Juan Sanchez. Op zondagavond heb je de meeste kans om deze tegen het lijf te lopen!

Wil je toch liever richting Zeeland dan kan je terecht bij strandtent Perry’s waar je heerlijk kunt genieten van het lekkere eten.

Pretparken

De Efteling is een pretpark voor jong en oud. Hier kan je de hele dag genieten van verschillende sprookjes en de leukste attracties. Voor iedereen is hier iets te vinden. Het is ook het grootste attractie park van Nederland wat gelegen is in de natuur.

Ben jij meer van de adrenaline kicks? Dan is Walibi het pretpark voor jou! In dit park is namelijk de hoogste achtbaan van Nederland te vinden! Ook snelheid is in dit park te vinden. Je gaat namelijk binnen 2.8 seconde naar een snelheid van 90 km/h. Ook zijn hier soms speciale avonden. Deze is dan niet in de zomer maar wel een echte aanrader. Rond Halloween is er altijd wat extra aandacht voor de beleving in het park. Als je snel schrikt of bang bent is dit misschien niet zo een goed idee.

Wil je wat verkoeling tijdens een warme zomerdag is Duinrel ook nog een optie. De verschillende attracties zorgen ervoor dat jij niet oververhit raakt.

Winkelen

Shoppen is natuurlijk altijd leuk om te doen. Nederland barst van de leuke steden! Wat je natuurlijk makkelijk kunt doen als je een auto huurt naar verschillende steden te rijden. Overal lekkere hapjes proeven en opzoek naar de unieke winkeltjes, de standaard winkels zijn ook in je eigen stad te vinden. Stippel een leuke route uit die je kunt gaan volgen op die dag!

Comments are closed.