Dagje weg met kinderen

Ben je opzoek naar een toffe activiteit voor een leuk dagje weg met de kids? Nice! Daar helpen wij jou graag bij. In Nederland hebben we ontzettend veel leuke activiteiten die je kunt ondernemen. We hebben dierenparken, musea en attractieparken. Genoeg om uit te kiezen.
De tofste activiteiten hebben we even voor je op een rijtje gezet.

1. Bezoek Blijdorp

Blijdorp is dé dierentuin van Nederland. In Blijdorp kan je heel veel bijzondere dieren tegenkomen. Je hebt er onder andere giraffen, leeuwen, tijgers, pinguïns, exotische vogels en een vlindertuin. Blijdorp is altijd een leuke activiteit omdat het de perfecte combinatie is van plezier en educatie. Tijdens het wandelen door het park en het bezoeken van de dieren kan je ook veel leren over de dieren. Bij elk dier staat er een bordje met meer achtergrondinformatie over de dieren. Ook kan je een tour door het park boeken met een dierenverzorger. Zo kun je nog meer kennis opdoen over de verschillende dieren die in Blijdorp wonen. Ook heeft het park een grote outdoor speeltuin, perfect voor alle energieke kids om lekker gek te doen, rond te rennen en klimrekken te beklimmen.

2. Laser gamen in de avontuur fabriek

Laser gamen is een stoere en avontuurlijke activiteit. Het is niet alleen geschikt voor (jong) volwassenen maar ook voor kinderen. Bij de avontuur fabriek mogen kinderen vanaf 7 jaar mee doen aan het laser gamen. Per ronde ga je 12 minuten het lasergame veld in en probeer je elkaars lasertags uit te schakelen. Je werkt in teams en aan het einde van elke ronde wordt er bekend gemaakt welk team de winnende punten krijgt. Na het lasergamen kan je Loosdrecht in voor een pizza party bij pizzaria Santa Maria. Een heerlijk dagje vol spelletjes en pizza’s, wie wil dat nu niet?

3. Bezoek het Kindermuseum in Amsterdam

Het Kindermuseum in Amsterdam is, ja je raad het al, een museum voor kinderen. Vergeet de saaie kunst aan de muur en stoffige beeldwerken. In het kindermuseum draait het om ervaren en doen. De kinderen kunnen zich door de kunstwerken begeven en zelfs rennen is hier toegestaan. Kinderen worden gestimuleerd om de kunstwerken aan te raken, te voelen en echt mee te maken. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met verschillende texturen, materialen en kunststromingen. In een andere ruimte kunnen ze deelnemen aan workshops en de kunstwerken die ze hebben gezien mogen ze tijdens de workshop na maken.

Comments are closed.