Ervaar de rijke historie van Bodrum

Bodrum is een havenstad aan de Egeische Zee. De stad heeft een rijke historie die teruggaat tot ver voor onze jaartelling. De badplaats heeft in de loop der jaren onderdak gegeven aan verscheidene culturen en religies. In Bodrum is bijvoorbeeld nog een goed bewaarde kruisvaardersburcht te bewonderen. In deze burcht is nu een onderwatermuseum gevestigd. Bodrum wordt door iedereen ook wel het ST. Tropez van Turkije genoemd. Dat heeft voornamelijk te maken met de witgewassen huizen en de schitterende jachthaven.

Vertoef in een moderne accommodatie

De badplaats ken veel mooie, moderne accommodaties waar het heerlijk vertoeven is tijdens een Turkije vakantie. Niet alle toeristen verblijven in het centrum van Bodrum, veel toeristen verblijven steeds vaker in de luxe en moderne accommodaties buiten de stad zelf. Populaire bestemmingen buiten Bodrum om zijn Gumbet en Turgetreis. Er zijn her en der accommodaties gelegen die geschikt zijn voor mindervaliden maar er zijn ook een groot aantal accommodaties in Bodrum en omgeving die niet geschikt zijn voor mindervaliden en dat heeft te maken dat deze accommodaties een niveauverschillen kennen, zo is het Bodrum Holiday Resort niet geschikt voor mindervaliden, maar het superdeluxe Sundance Resort in het plaatsje Turgutreis juist wel weer. Kijk bij het boeken van een all inclusive vakantie naar Turkije altijd of de accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Maak excursies in de omgeving van Bodrum

Bodrum leent zich uitermate goed als vakantiebestemming waar excursies geboekt kunnen worden. Zo kan er met een rondrit in touringcar langs verscheidene authentieke Turkse dorpjes en andere bijzondere plekjes op het schiereiland getrokken worden. Het is ook aan te raden om de markt in Turgutreis aan te doen. Van heien en ver komen toeristen naar de wekelijkse markt om souvenirs of iets dergelijks te kopen. In de badplaats is het ook mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Heb je altijd al gedroomd van het zwemmen met dolfijnen? Sla je slag tijdens je Turkije vakantie in Bodrum en maak je dromen waar.

Boek nu je vakantie voor 2015 en geniet nog van extra korting. Het aanbod aan vakanties naar het

Comments are closed.