Hoe voordelig lang parkeren bij Schiphol?

Als je je voertuig gaat parkeren rondom Schiphol, dan ben je als je niet oplet soms vele tientallen euro’s extra kwijt. Dat kan een onaangename verrassing zijn. Door slim diverse aanbieders met elkaar te vergelijken ben je uiteindelijk veel goedkoper uit. Zeker wanneer je relatief lang je auto kwijt moet rond Schiphol. Dan is het niet bepaald verstandig om voor de duurste optie te gaan. Wanneer je langer dan twee dagen op reis gaat, kun je je auto parkeren bij Schiphol Park & Travel. Dit wordt ook wel P3 genoemd, maar heeft inmiddels een naamsverandering ondergaan. P3 is goedkoper dan het zogenaamde korte parkeren. Dit valt onder P1 en P2. Dit komt omdat P1 en P2 dichter bij de vertrekhal zijn.
Het is nog voordeliger om gebruik te maken van een aanbieder in de buurt van het vliegveld. Er zijn genoeg parkeeraanbieders te vinden die je kunnen helpen met een goedkope parkeerplek. Dat scheelt behoorlijk in de kosten en je zult het verschil nauwelijks merken. Het enige waar je voor moet zorgen is vervoer naar het vliegveld zelf, maar daar zorgt het parkeerbedrijf vaak ook voor. Zij zorgen meestal voor pendelbussen naar het vliegveld en anders kun je altijd een taxi of een bus naar Schiphol nemen. Een aanbieder in de buurt van Schiphol vraagt mogelijk een bescheiden bedrag, terwijl parkeren bij Schiphol je mogelijk veel geld gaat kosten. Voor de actuele tarieven kun je het best diverse vergelijkingswebsites raadplegen. Hiervoor raden we www.schiphollangparkeren.eu aan.
Is goedkoop beter?
Hoe goedkoper, hoe beter zou je zeggen, maar dat is niet altijd zo. Als je een vrij dure auto hebt, wil je waarschijnlijk niet dat deze ergens onbeveiligd staat geparkeerd. Er zijn gelukkig parkeerplaatsen waar je goedkoop je auto volledig beveiligd kunt parkeren. Er zijn parkeerplaatsen met 24 uur camera bewaking en surveillance medewerkers. Ook zijn deze plaatsen waar je kan parkeren op geringe afstand van Schiphol. Door slim te vergelijken weet je exact waar je voordelig kan parkeren en waar het juist duur is. Kijk ook of de parkeerplaats wordt beveiligd. Je wilt natuurlijk niet dat er wordt ingebroken in je auto.

Comments are closed.