Korting op kaartjes voor de trein

Korting op kaartjes voor de trein

Er zijn verschillende manieren waarop je korting op kaartjes voor de trein kan krijgen. De meeste korting krijg je vaak niet via de NS zelf, maar met speciale kortingsacties die je online kan regelen. Vaak is dit natuurlijk wel een samenwerking met de NS want je kan natuurlijk niet zomaar een korting geven aan een ander bedrijf. Een aantal manieren waarop je een korting kan regelen op een treinkaartje hebben we speciaal voor jouw online gezet. Maak handig gebruik van deze tips en bespaar veel geld op een reisje naar de andere kant van het land.

Kortingsactie in samenwerking met een winkel.

Er zijn verschillende winkels die voor een bepaalde periode een dagkaart verkopen. Met deze dagkaart kan je onbeperkt reizen binnen het openbaar vervoer zonder dat er restricties zijn. Je kan hiermee tot wel 70% op je reiskosten besparen afhankelijk van waar je reis naartoe gaat. Stel je reist slechts één halte met de trein dan is een dagkaart voor jouw eerder duurder. Het is dus wel even slim om te kijken waar je deze korting op kaartjes voor de trein voor gaat inzetten. Gemiddeld kost een dagkaart tijdens een kortingsactie ongeveer € 17.

Standaard korting buiten de spits.

Als je slechts één halte moet reizen dan kan een kortingsactie van de NS zelf misschien slim zijn. Je krijgt dan standaard korting buiten de spits. Deze korting is ongeveer 40% en kan je op jaarbasis heel veel geld besparen. Regel online je eigen kortingspas dit kan 20 of 40% zijn. De kortingspas is vaak wel tegen betaling, maar als je veel met de trein op stap gaat dan kan je dit bedrag eenvoudig terugverdienen vooral op lange reizen. Ontdek nu je eigen korting op kaartjes voor de trein online.

Comments are closed.