Kortingscode en kortingscode Stena Line

Kortingscode en kortingscode Stena Line

Kortingscode kan je helpen om een vakantie ineens een stuk goedkoper te maken. Stel je wil naar London, maar je hebt eigenlijk geen budget om honderd euro per persoon uit te geven aan een vliegticket. Honderd euro is overigens nog erg voordelig want sommige vliegtickets kosten al snel € 150 naar London. Dan is een kortingscode Stena Line de perfecte oplossing. Met Stena Line kan je binnen zes uur de oversteek maken en binnen acht uur in hartje London staan. Het is misschien iets langzamer dan een vlucht naar London, maar met een kortingscode wel een stuk voordeliger. Je betaald ongeveer € 100 inclusief een auto en reizigers. Twee keer per dag vertrekt het schip en kan je rechtstreeks naar London afreizen.

Kortingscode voor de oversteek naar Scandinavië.

Is het altijd al jouw droom geweest om naar Zweden of Noorwegen te gaan? Tijdens de zomermaanden kan je hier prachtig rondtrekken met de auto en tijdens de winter kan je de sneeuw opzoeken. Maar zelfs met een kortingscode is het vrij duur om voor vier personen een vliegticket te boeken en ook nog eens ter plaatsen een auto te huren. Met een kortingscode Stena Line maak je gewoon vanuit Denenmarken, Duitsland of Polen de oversteek naar Scandinavië. Zo kan je bijvoorbeeld rechtstreeks naar Göteborg of Oslo afreizen samen met de Stena Line. Dit kan allemaal vanaf € 150 inclusief passagiers en een auto. Eventueel is het ook mogelijk om tegen een meerprijs een hut bij te boeken.

Voordelig naar Ierland met de Stena Line.

Een kortingscode kan niet alleen op de bekende routes gebruikt worden, maar ook op de minder bekende routes. Belfast of Dublin staan allemaal aangeven als populaire routes. Het is mogelijk om rechtstreeks vanuit Frankrijk de overtocht te maken of vanuit Engeland. Je hebt dan wel eerst een overtocht nodig vanuit de Hoek van Holland naar Harwich. Ontdek zelf welke route jouw ligt om naar Ierland te reizen en als je een combi deal boekt van twee oversteken dan krijg je zelfs een extra korting. Vergeet tevens niet even een kortingscode Stena Line in te voeren op het einde.

Comments are closed.