Op naar Ibiza!

De zomer is weer in zicht en alle zomervakanties worden geboekt. Ibiza is daarbij een populaire bestemming voor jong en oud. Er zijn enorm veel clubs en discotheken op het eiland. Overal waar je komt wordt er wel muziek gedraaid door lokale maar ook door de grootste dj’s van de hele wereld.

Denk je in. Je ligt op het strand met een muziekje te genieten van de zee en het mooie weer. Natuurlijk heb je ook een lekkere cocktail in je hand. Met je billen in het zand en een lekkere Bikini Martini in je hand! Maar wat zijn nou de leukste beach clubs van Ibiza?

Amante Beach Club

Deze club bestaat nog niet zo heel lang maar daarom juist zo leuk. De club is al snel uitgegroeid tot één van de grote clubs op Ibiza. In de avond kan je in deze hippe tent genieten van heerlijke gerechtjes onder het genot van een lekkere Cosmopolitan cocktail of natuurlijk een ander lekker drankje. Onder het genot van al dat lekkers wordt er ook de hele avond mellow muziek gedraaid. Genieten dus!

Naussau Beach Club

Als je in Nederland vraagt: ‘ Waar zullen we vanavond gaan eten?’. Dan zullen vele heel hard SUSHI roepen. Nou dit kan op Ibiza ook! Hier is heerlijke sushi te verkrijgen en van zeer goede kwaliteit. Ook worden hier door de hele zomer goede feestjes georganiseerd. Zeker de moeite waard!

Yemanja Beach restaurant

Als je hier naartoe wilt, zou ik wel vroeg gaan. Door de populariteit van dit strand zorgt ervoor dat de bedjes zo op zijn. Het restaurant ligt aan het kristal heldere water en het mooie strand. Hier wordt vooral veel vis geserveerd, dus daar moet je wel van houden. Wil je een bedje bemachtigen, ga vroeg!

Blue Marlin Beach Club

Wil je naar een beach club met wat meer stijl en wat chiquer? Dan is Blue Marlin Beach club the place to be. Dit ligt naast Yemanja. Je kunt hier heerlijke gerechtjes verwachten, maar daar betaal je ook wel voor. Het is hier wel wat duurder dan de andere clubs, maar zeker waar voor je geld. Waarom niet even langs alle twee?

Ibiza is een heerlijk eiland om jouw zomervakantie door te brengen!

TAG: Vakantie voor tieners

 

Comments are closed.