Ottomania hamamdoeken: kwaliteit boven

Hamamdoeken zijn bijzonder populaire doeken die voornamelijk gebruikt worden als omslagdoek in sauna’s en badhuizen en voor op het strand. Als je op zoek bent naar hamamdoeken van de hoogste kwaliteit kom je echter meteen Ottomania tegen. Dit bedrijf is al jaren een begrip binnen de wereld en biedt hamamdoeken van de hoogste kwaliteit in een luxe uitvoering.

 

Het is een ambacht

Ottomania hamamdoeken worden, in tegenstelling tot heel wat van de concurrentie, nog steeds op een ambachtelijke wijze geweven. Hiervoor zijn verschillende families van wevers ingeschakeld door Ottomania waar er ook een persoonlijk contact is tussen het bedrijf en de families om de kwaliteit te waarborgen. De wevers krijgen het materiaal geleverd dat zorgvuldig door Ottomania geselecteerd is en worden verwacht enkel en alleen maar te produceren op de oude, getrouwe weefgetouwen en de manier waarop hamamdoeken ooit begonnen zijn. De hamamdoeken van Ottomania zijn dan ook een echt ambachtelijk product waar veel liefde voor het vak en nog veel meer kennis in verweven zijn.

 

Traditie en innovatie

Dat Ottomanie zo hard de nadruk legt op het traditionele, ambachtelijke aspect van hamamdoeken betekent overigens niet dat het bedrijf niet mee is met zijn tijd. De prachtie, luxe hamamdoeken van Ottomania hebben een kenmerkend ingeweven bloemenmotief en zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Waar je zeker van mag zijn bij Ottomania is dat je een hamamdoek krijgt van een hoge kwaliteit die op een traditionele wijze ter wereld is gekomen. De modellen zijn bovendien verkrijgbaar in diverse formaten en te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. Zo kan je de hamamdoeken gebruiken voor hun originele doel als omslagdoek in het badhuis, als strandlaken, als gadget op vakantie tot zelfs simpelweg als versiering in het huis. Ook in de badkamer als handdoek zijn hamamdoeken meer dan geschikt.

Comments are closed.