Studenten reizen en examenreizen

De tijd van examens is alweer begonnen en met de examens ook het kijken naar verschillende examenreizen die nog te boeken zijn voor jongeren en studenten.

Met de examens, tentamens en de grootste stress van het jaar bijna weer achter de rug wordt het hoog tijd om eens te kijken wat je deze zomer gaat doen. Of je nu alleen reist of met vrienden, er zijn legio opties om binnen Europa een onvergetelijke jongeren vakantie te beleven.

Als aanbieder van studentenreizen met heel veel reizigers tussen de 18 en 25/26 jaar oud zijn we specialist in het aanbieden van jongeren studentenreizen die een ideale combinatie bieden tussen actief bezig zijn, genieten van lekker uitgaan en het beleven van een groepsreis met leeftijdsgenoten in verschillende landen in Europa.

De studentenreizen van Simi zijn echter niet per se alleen reizen naar partybestemmingen. Daarnaast boek je altijd een heel activiteitenpakket bij. Doordat de hele groep dit doet leer je elkaar goed kennen tijdens onze groepsreizen, daar heb je profijt van als je uit wilt gaan of iets wilt ondernemen met je leeftijdsgenoten.

Strandvakantie studenten Kroatie 

De echte feestbestemming is toch wel het zuiden van Kroatie. Niet zo bekend als wellicht Bulgarije, de Costa Brava of 1 van de Griekse eilanden, maar minstens zo mooi, een stuk authentieker en met fantastisch weer. Tijdens deze studentenvakantie vanaf een 4-sterrencamping direct aan het strand organiseert Simi een studenten-reis met veel inbegrepen activiteiten. Met keus uit een easy en een actief programma kun je zelf kiezen hoe intensief je deze jongeren vakantie gaat maken.

Inbegrepen bij de reissom zijn de activiteiten, het vervoer van en naar Split, het ontbijt bij aankomst en natuurlijk verblijf tijdens de vakantie.

De groepsvakanties Kroatie zijn al jaren erg populair. Stabiel zomerweer, goede uitgaansmogelijkheden, maar niet overal Nederlanders en geen Friet van Piet zorgen voor een echte vakantiestemming op deze vakantiebestemming.  

Groepsreizen Ierland

Een heel ander soort vakantie, maar ideaal voor studenten die tijdens hun reis meer willen zien van een land dan alleen 1 plaats. Tijdens deze 10-daagse rondreis Ierland kun je rekenen op afwisseling, avontuur en gezelligheid. De Ierse cultuur staat bol van de gezellige feesten en het sociale leven speelt zich voor een groot deel af in de pub.  

Als we na een gezellige dag vol belevenissen aankomen  bij ons hostel is er dan ook bijna elke avond gelegenheid om nog even naar de pub te gaan om de dag goed af te sluiten met een pint of Guinness bijvoorbeeld.

Keus in studentenreizen

Voldoende keus dus voor studenten die een examenreis of studentenreis willen boeken. Je kunt zowel kiezen uit populaire strandbestemmingen als uit prachtige avontuurlijke jongeren vakanties.

Comments are closed.