Toeristische stad Amsterdam

De hoofdstad van Nederland en tevens één van de grootste toeristische trekpleisters. We hebben het natuurlijk over Amsterdam. De stad waar alles kan en alles mag. Waar het niet uitmaakt hoe je eruit ziet en wat je interesses zijn. De stad die zoveel mogelijkheden biedt dat je wel van de stad moet gaan houden. Of je nou in Amsterdam-Noord, -Oost, -West of -Zuid bent, er is altijd wel wat te doen. De shopaholics kunnen naar hartenlust shoppen. Vermijd de Kalverstraat, maar bezoek de leuke en unieke boetiekjes in de negen straatjes of in de straten van Amsterdam-Oost en -West.

 

Toeristische plekjes

Amsterdam zit vol met bijzondere plekken en attracties. Denk maar eens aan het Anne Frank Huis, Madame Tussauds en het Rijksmuseum. Er is zoveel te beleven in deze grote stad. Toeristen, studenten, oud en jong, in Amsterdam loopt het allemaal door elkaar en leeft het over het algemeen in harmonie met elkaar. Waar toeristen vaak meteen de wallen bezoeken en de coffeeshops induiken, bevinden de inwoners van Amsterdam zich liever op de wat minder toeristische plekjes. In de avond komt iedereen weer tezamen en wordt het nachtleven van Amsterdam onveilig gemaakt. Of je nou op het Rembrandtplein staat of staat mee te lallen in de kroegjes op het Leidseplein, overal is het druk. Ook de Pijp loopt ‘s avonds vol. Je vindt er gezellige kleine kroegjes waar je goed kunt borrelen. Bij mooi weer begeeft iedereen zich naar het Vondelpark of naar het Westerpark. Je kunt ook lekker op een bootje door de grachten varen.

 

Kom naar Amsterdam

Kom naar Amsterdam en wordt verliefd op de grote diversiteit die deze stad te bieden heeft. Kunst, cultuur, culinair en diverse levensstijlen gaan hier hand in hand. Kom je met de auto? Je kunt je auto het beste op een veilige plek neerzetten. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Comments are closed.