Uitjes op het water van Rotterdam

Rotterdam staat natuurlijk bekend om het water, daarom zijn er een heleboel water activiteiten te doen. Je kunt natuurlijk een rondvaart doen, maar er zijn nog meer activiteiten die je op het water van Rotterdam kunt doen. Als je naar Rotterdam gaat met de auto, kun je je auto makkelijk parkeren in Rotterdam bij Q-Park.

Rondvaart

Je kunt natuurlijk kiezen voor een rondvaart in Rotterdam. Zo zie je de stad eens van een andere kant. Rotterdam heeft een haven die tot de grootste van de wereld behoort, dit is dus heel interessant om eens te zien. Tijdens de rondvaart kun je informatie krijgen over deze haven en het uitzicht goed bekijken.

Roeien

Als je een meer sportief uitje zoekt, kun je er ook eens over nadenken om te gaan roeien op het water van Rotterdam. Tijdens dit uitje krijg je voldoende uitleg en begeleiding van instructeurs, en zo kun jij genieten van het roeien. Dit zorgt meestal voor veel plezier. Op het einde van de activiteit heb je het roeien waarschijnlijk een beetje onder de knie gekregen en mag je je kwaliteiten laten zien in een wedstrijd. Je mag nu namelijk tegen elkaar een wedstrijd roeien. Ook kun je er voor kiezen om geen wedstrijdje te doen, maar een roeitocht te doen. Er kunnen verschillende soorten clinics worden gegeven, zo is het altijd naar je zin. De begeleiding is professioneel, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken. Dit uitje is leuk en sportief, en zorgt waarschijnlijk voor veel plezier bij alle deelnemers.

Splash Tour

Een andere bijzondere rondvaart is de Splash Tour. Deze rondvaart vindt namelijk niet plaats op een boot, maar in een amfibiebus. Je rijdt namelijk eerst in de bus een stukje door de binnenstad. Zo kun je de gebouwen van Rotterdam bewonderen. Hierna gaat de bus het water op, de bus verandert namelijk in een rondvaartboot. Zo zie je Rotterdam eens van een andere kant.

Watertaxi

Met de watertaxi kun je je, net als in een normale taxi, verplaatsen naar een andere bestemming. Deze taxi is veel sneller dan een normale taxi, omdat hij natuurlijk over het water gaat en daarmee files vermijdt. Je kunt aangeven waar je naartoe wilt en de taxi brengt je erheen. De watertaxi’s zijn overdekt en verwarmt, er kan dus ook gebruik van worden gemaakt bij koud weer.

Tapas schip

Als je meer van een lekker hapje eten houdt, kun je ook kiezen voor het tapas schip. Dit is de ideale combinatie tussen lekker genieten van het eten en het uitzicht van Rotterdam. Op het tapas schip is er een gezellige sfeer met een muziekje, een wijntje, en je kunt lekker bijkletsen met je gezelschap. Ondertussen kun je ook nog eens genieten van een lekker tapas buffet.

 

Als je voor een van deze uitjes kiest, kun je je auto makkelijk parkeren bij Q-Park. Zo laat je je auto veilig achter en kun je onbezorgd een leuke dag beleven.

Comments are closed.