Welk Canarisch eiland heeft jouw voorkeur?

De Canarische Eilanden hebben één ding met elkaar gemeen; de zon is vrijwel altijd aanwezig en de temperatuur is er heel aangenaam, en dat terwijl het op niet al te ver vliegen van Nederland gelegen is. Bij Nederlandse vakantiegangers zijn de Canarische eilanden razen populair en dat is ook niet verwonderlijk. Zit jij aankomende zomer ook op één van de prachtige zandstranden van de Canarische Eilanden of kies je er liever voor om het ruige vulkaanlandschap te ontdekken? Het maakt in principe niet uit naar welk Canarisch eiland je op vakantie gaat want qua temperatuur en het aantal zonuren is het gelijk, maar de eilanden hebben wel stuk voor stuk een ander landschap en een eigen identiteit.

Het populairste eiland voor het vieren van een vakantie is Gran Canaria. Op de tweede plek komt Tenerife en daarachter volgen Lanzarote, Fuerteventura, La Palma en La Gomera. Het is altijd goed om je thuis eerst in te lezen in de verschillende eilanden voordat er direct geboekt wordt. Gran Canaria mag dan wel het populairste vakantie-eiland zijn maar het is niet het mooiste eiland. Volgens de meeste toeristen moet je dan een vakantie boeken naar Fuerteventura of Lanzarote. Het is een kwestie van smaak en waar je van houdt. Als je van massa toerisme houdt is Gran Canaria en Tenerife ook ideaal voor een hotel vakantie. Vooral in de geliefde badplaatsen in het zuiden van de eilanden zijn buitengewoon veel toeristen elke zomer.

Het mooie aan de Canarische eilanden is eigenlijk dat de archipel het hele jaar door te bezoeken is voor een vakantie. Je hoeft dus niet perse in het hoogseizoen naar één van de mooie eilanden die gelegen zijn in de Atlantische Oceaan. Het hele jaar door heerst er op de eilanden een constante temperatuur en dat maakt het buitengewoon aangenaam om het hele jaar door een vakantie te boeken naar Gran Canaria, Tenerife, La Palma, Fuerteventura of Lanzarote. Er zijn prachtige moderne accommodaties op de eilanden te vinden waar een ieder heerlijk kan genieten van een welverdiende zon, zee en strandvakantie. Ontdek de verschillende Canarische Eilanden eerst online

Comments are closed.