Zeeland: meer vacatures verwacht in toekomst

In Zeeland, een kleine provincie, ligt het werk doorgaans niet voor het oprapen. Werk zoeken in Zeeland kan – in de bouw, de ICT, het onderwijs, de techniek en andere sectoren -, een langdradige en dus geestelijk vermoeiende klus zijn. Bij het zoeken van een baan in Zeeland kunnen veel mensen wel een steuntje in de rug gebruiken. Zeeland doet het momenteel namelijk goed in vergelijking met andere Nederlandse provincies, wat betekent dat er maar een beperkt aantal vacatures beschikbaar is. Door vergrijzing en bevolkingskrimp komen er in de toekomst wel meer vacatures vrij, zo is de verwachting. En daarom wordt er sinds ongeveer 2016 sterker in de Zeeuwse economie ge├»nvesteerd vanuit de politiek. Zo stelde in de zomer van 2016 de Commissie Structuurversterking en Werkgelegenheid Zeeland, bij monde van voormalig premier Jan-Peter Balkenende, dat Zeeland 100 miljoen aan investeringen nodig heeft om de economie sterk te houden. Er kan kortom gesteld worden dat er de komende jaren banen in Zeeland vrijkomen en dat de overheid investeert in het sterk houden van de Zeeuwse economie.

Online vacatures zoeken: behoorlijk lastig

Personen die werk zoeken in Zeeland, kunnen ervoor kiezen om online op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Maar via internet een baan zoeken – dat zullen vacaturesites je niet vertellen – is nog behoorlijk lastig. Lastiger dan menigeen denkt. Want welke site moet je hebben? Het aanbod is enorm groot! En hoe maak je een goede selectie uit de honderden vacatures op vacaturesites. Werk zoeken is dus zo gemakkelijk nog niet als sommige mensen wel doen voorkomen.

Voordelen uitzendbureau Zeeland

Kiezen voor een uitzendbureau Zeeland als je een baan zoekt, heeft enkele voordelen boven online speurwerk via vacaturesites. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • 1. Uitzendbureaus in Zeeland kennen de Zeeuwse arbeidsmarkt goed. Daardoor kunnen ze in de provincie snel de juiste kandidaat aan de juiste werkgever koppelen.
  • 2. Het uitgebreide netwerk van uitzendbureaus in de regio Zeeland is voordelig voor jou als werkzoekende.
  • 3. Medewerkers van het uitzendbureau kunnen je feedback geven op je cv en motivatiebrief.
  • 4. Als je bent opgenomen in de database van een uitzendbureau, wordt je vaak proactief benaderd als het uitzendbureau een passende vacature voor jou beschikbaar heeft.

Neem contact op met ons

Kies dus ook voor het zoeken van een baan via een uitzendbureau en neem snel contact met ons op! Wellicht zitten wij dan binnenkort aan tafel en heb jij straks een leuke, nieuwe baan in de provincie Zeeland. Graag tot horens of ziens bij ons uitzendbureau Zeeland!

 

Comments are closed.