Zo vind jij een uitzendbureau voor 65+’ers

Het vinden van werk als senior kan lastig zijn. Gelukkig zijn er in Nederland diverse uitzendbureaus die zich speciaal richten op gepensioneerde werknemers. Deze uitzendbureaus bieden werkgevers ervaring, betrouwbaarheid en loyaliteit van oudere werknemers. In deze blog bieden we vijf tips voor senioren die op zoek zijn naar een uitzendbureau voor 65+’ers.

Zoek op internet naar 65+ uitzendbureaus

Er zijn talloze uitzendbureaus die zich specifiek richten op het werven en plaatsen van 65+ werknemers. Door te zoeken op internet naar deze specifieke bureaus, vergroot je de kans om snel en passend werk te vinden.

Ga naar evenementen gericht op werk voor senioren

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd waar senior-werknemers in contact kunnen komen met bedrijven die op zoek zijn naar oudere medewerkers. Door deel te nemen aan deze evenementen kom je in direct contact met bedrijven en vergroot je jouw netwerk.

Vraag rond in je eigen vrienden- en kennissenkring

Misschien hebben vrienden of bekenden werk bij een bedrijf waar 65+’ers worden gezocht. Door je netwerk te raadplegen kun je op een snelle en makkelijke manier in contact komen met potentiele werkgevers.

Meld je aan bij het uitzendbureau

Heb je een uitzendbureau gevonden dat werk voor senioren aanbiedt, meld je dan direct aan bij het bureau. Zo kun je profiteren van hun expertise en kom je sneller in aanmerking voor passend werk.

Maak een CV waarin jouw ervaring en kwaliteiten goed naar voren komen

Werkgevers zijn vaak op zoek naar oudere werknemers vanwege hun ervaring en goede kwaliteiten. Het is dus belangrijk om een CV te maken waarin deze aspecten goed naar voren komen. Schrijf in deze CV bijvoorbeeld over de kennis en ervaring die je hebt opgedaan tijdens jouw werkende leven.

Schrijf je in bij een 65+ uitzendbureau

Als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont en je bij een 65+ uitzendbureau in Amsterdam wilt inschrijven, dan kun je dit gewoon op de website van het uitzendbureau doen. Ga jij liever ouderwets langs bij het 65+ uitzendbureau, dan kan dit natuurlijk ook.

Samenvatting

(Senioren lezen dit natuurlijk op hun gemak en daarom is het belangrijk om af te sluiten met een sterke oproep tot actie). Het vinden van werk als senior is zeker mogelijk, al kan het soms lastig zijn. Met deze vijf tips kunnen senioren gericht op zoek gaan naar werk bij een uitzendbureau dat zich richt op 65+’ers. Door slim gebruik te maken van jouw netwerk, gericht te zoeken op internet en te investeren in een goed CV, vergroot je de kans om passend werk te vinden en te blijven bijverdienen. Dus kom in actie en ga aan de slag met deze vijf tips.

Bron: actief65+

Comments are closed.