Coffeeshop Amsterdam, welke kies je?

Sta jij op het punt om een dagje naar Amsterdam te gaan en ben je op zoek naar een coffeeshop Amsterdam? Dan is het zeker goed dat je dit artikel leest! Een coffeeshop Amsterdam vind je zo, maar het is ook nog eens de kunst om te weten welke producten je moet aanschaffen als je er bent. Om deze reden zullen we in dit artikel kort stilstaan bij een aantal soorten wiet. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste soort kiest tijdens jouw bezoek aan een coffeeshop Amsterdam.

Producten in een coffeeshop in Amsterdam

Een van de bekendste soorten wiet is Amnesia. Amnesia betekent in het Engels geheugenverlies en om deze reden is het ook een krachtige wietsoort. Ben jij een beginnende roker? Dan is het aan te raden om rustig aan te doen met deze soort. Uit diverse praktijkgevallen blijkt zelfs dat ervaren rokers deze wietsoort als zwaar omschrijven. De THC slaat namelijk snel in op het menselijk brein. Ben jij dus een beginnende roker en wil jij voor het eerst wiet roken in een coffeeshop Amsterdam? Dan is deze wietsoort niet aan te raden.

White widow

De White widow is ongetwijfeld de beroemdste en meest legendarische plant die er tot nu toe bestaat. Dit heeft te maken met het THC gehalte dat zich in de plant bevindt. De White widow is daarom ook een plant die niet weg te denken is bij gebruikers. Let op, dit type wiet is wederom erg sterk. Ben jij dus een beginnende roker? Bestel deze dan niet direct in een coffeeshop Amsterdam. Wil jij het toch uitproberen? Laat je dan in de coffeeshop informeren en laat een joint voordraaien.

Purple haze

Purple haze, herken je het? Deze wietsoort is in Amerika enorm in populariteit gestegen dankzij het nummer van Jimi Hendrix. Echter, zien we de populariteit ook toenemen op de Nederlandse markt. Het is een gewilde wietsoort en je ziet deze vaak terugkomen in diverse coffeeshops in Amsterdam. Het is een krachtige plant met kleine paarse kleurschakeringen. Benieuwd? Laat je goed informeren door de coffeeshop Amsterdam medewerker en geniet van het geweldige effect.

K2

K2 is een wietsoort waarin Sativa en Indica een grote rol speelt. K2 was enige tijd moeilijk te verkrijgen. Dit komt doordat de kwekers lastig aan de zaden konden komen, maar gelukkig zijn deze tijden weer voorbij. Als je besluit om voor K2 wiet te kiezen, zal je een lekker high en een ontspannend gevoel herkennen. Ben jij dus een beginner en wil je een heerlijke wietsoort uitproberen? Dan is het zeker aan te raden om voor de K2 wiet te gaan. De meeste coffeeshops in Amsterdam hebben deze wietsoort in hun assortiment.

Laat je informeren door een specialist

Ben jij in Amsterdam? Dan is het zeker aan te raden om in gesprek te gaan met de medewerker van de Coffeeshop The Border Amsterdam. De specialisten kunnen namelijk met je in gesprek om te kijken wat je behoefte is. Hierdoor weet je zeker dat je een heerlijke trip zult ervaren en dat je niet in een bad trip terecht komt.

Comments are closed.