De leukste shopadresjes in Rotterdam

Ga je binnenkort winkelen in Rotterdam en wil je hier de leukste shopadresjes bezoeken om bijzondere aankopen te doen? Lees dan in dit artikel welke adresjes je zeker niet voorbij mag lopen als je in deze stad gaat winkelen. Door je shoppingtrip goed voor te bereiden met de informatie in dit artikel, dan weet je zeker dat je met de mooiste aankopen thuis komt na een geslaagde dag winkelen in Rotterdam.

Adres 1: Funkie House

Op zoek naar hippe kleding en modeaccessoires? Dan ben je bij Funkie House aan het juiste adres. In deze winkel vind je ruim veertig kledingmerken en twintig schoenenmerken, die allemaal ultiem hippe kledingstukken en schoenen verkopen. De kleding en schoenen die je bij Funkie House koopt, zijn door de eigenaren van de winkel vanuit steden als Londen en New York naar Nederland gehaald. Unieke merken, die je zeker moet leren kennen als shopaholic.

Adres 2: COS

Vind je het belangrijk om hoogwaardige kleding te dragen, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan is COS misschien iets voor jou. COS verkoopt hippe kleding van hoge kwaliteit, maar dan voor een net lagere prijs dan veel andere grote merken. In Rotterdam vind je een COS winkel met drie verdiepingen, waar je meer dan genoeg leuke kledingstukken en accessoires kunt vinden.

Adres 3: de Bijenkorf

Uiteraard mag de Bijenkorf ook niet ontbreken in dit lijstje met leuke shoppingadresjes in Rotterdam. Het filiaal in Rotterdam is niet alleen erg groot, maar ook erg mooi en stijlvol ingericht. Je kunt hier terecht voor kleding voor dames, kleding voor heren, schoenen voor dames, schoenen voor heren, mode accessoires, cosmetica en zelfs voor meubels en woonaccessoires. En wil je even tot rust komen met een hapje of een drankje? Dan is dit mogelijk in het stijlvolle restaurant van de Bijenkorf.

Tip: parkeer je auto veilig in Rotterdam

Wil je zeker weten dat je auto er nog staat als je klaar bent met winkelen in Rotterdam en dat er bovendien niets uit je auto gestolen is? Zet je auto dan veilig in een parkeergarage van Q-Park. Q-Park heeft diverse parkeergarages voor parkeren in Rotterdam, waar je jouw auto veilig en voor een lage prijs kunt parkeren als je aan het winkelen bent.

Comments are closed.