Is een iPhone met sim only goedkoop?

Een losse iPhone met sim only abonnement is goedkoop en zelfs de goedkoopste mogelijkheid. Er zijn bij een sim only abonnement geen toestelkosten voor de iPhone in het maandelijks tarief opgenomen. Dit verlaagt de maandtarieven enorm. Er moet dan wel een los iPhone toestel bij gekocht worden. De maandtarieven zijn een stuk minder bij een los iPhone toestel met sim only abonnement. De prijs voor de smartphone wordt er wel duurder door. Als je een goedkope iPhone wilt dan is een iPhone met sim only niet de beste oplossing.

Hoe krijg ik een goedkoop iPhone toestel?
Het iPhone toestel is het voordeligst bij een iPhone met abonnement. Bij elke telecomaanbieder is een iPhone met abonnement te verkrijgen. Bij veel van de telecomaanbieders zijn meerdere bundels voor een iPhone toestel te vinden. De iPhone prijs is afhankelijk van de maandelijkse kosten van het abonnement. Het is bijna altijd een mogelijkheid om een abonnement zelf samen te stellen. De laatst geïntroduceerde iPhone modellen, welke de 6 en 6 Plus zijn, zijn beschikbaar in combinatie met een 1 of 2-jarig abonnement.

Wat zijn goedkope iPhone modellen?
Afgezien van het op de markt komen van de twee huidige iPhone modellen zijn de iPhone 5C en 5S nog steeds populair en ook nog eens goedkoop. De verschillende iPhone modellen vind je hier. De introductie van de iPhone 5C en 5S was in september 2013, ruim anderhalf jaar geleden. Na de introductie van de recente iPhones, de 6 en 6 Plus, werden deze iPhones goedkoper aangeboden. Een oorzaak voor waarom de 5C en 5S modellen nog zo populair zijn komt door de voordelige prijzen.

Comments are closed.