Pokémon GO Plus accessoire

De Pokémon GO Plus accessoire kan gebruikt worden met elke compatibele smartphone dat de Pokémon GO applicatie geïnstalleerd heeft. Nadat de Pokémon GO Plus via Bluetooth is gekoppeld volgt een korte setup-proces die voltooid kan worden. Dit proces biedt ook de mogelijkheid om spelers te ontmoeten en Pokémon te vangen als nooit tevoren. Wanneer de smartphone met Pokémon Go en de gepaarde Pokémon GO Plus-accessoire binnen het bereik van elkaar zijn, zullen beide beginnen te trillen als er een Pokémon vlakbij is. Met het gemak van het een druk op de knop kan je de Pokémon GO Plus gebruiken om een ​​Pokémon te vangen terwijl je deze vind.

Pokémon GO gebruikers kunnen met de Go Plus ook locaties genoemd PokéStops identificeren en zo ook Poké Balls en zelfs Pokémon eieren makkelijker verzamelen. Pokémon GO Plus is een eenvoudige en handige manier om Pokémon en items te verzamelen, zonder te kijken naar je smartphone.

Kenmerken:

Accessoire voor de Pokémon GO genaamd de Pokemon Go Plus biedt de applicatie een eenvoudige en handige manier om Pokémon te vangen en items te verzamelen. Vang Pokémon in het wild met een simpele klik op een knop kan je alles verzamelen. De Pokemon Go Plus is gewoon een extra stukje gemak die je alleen maar ten goede komt.

Comments are closed.