Supertrash tassen kopen

Supertrash tassen zijn tegenwoordig overal wel verkrijgbaar. Of dat nou online is of in de winkels. Naast alle verkooppunten van Supertrash zelf, 15 in totaal, zijn er natuurlijk ook nog andere verkooppunten aanwezig. Vooral online zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij veel webwinkels kan je Supertrash tassen kopen. Alleen hierbij moet je je wel eerst goed oriënteren aangezien sommige webwinkels gewoon teveel vragen voor zo’n Supertrash tas. Natuurlijk zijn er ook nog webwinkels die leuke aanbiedingen hebben en zulke leuke koopjes zijn zonde om aan je voorbij te laten gaan.

Supertrash is trouwens niet alleen in Nederland te vinden. Ook in Engeland (Londen), België (Antwerpen), Duitsland (Breuniger Department Stores), Finland (Galleria Esplanade), Amerika (New York) en veel andere landen. Dus zelfs op vakantie zou je eventueel een nieuwe Supertrash tas kunnen kopen.

Winkels

Naast de 15 Supertrash winkels in Nederland worden de Supertrash tassen ook nog verkocht in warenhuizen en exclusieve boetieks. Denk bij de warenhuizen aan bijvoorbeeld de Bijenkorf. De exclusieve boetieks zijn er een stuk of 2000. Genoeg aanbod dus zou je denken. Mocht er bij jou in de buurt nog geen Supertrash tassen verkocht worden, wees niet getreurd. Uitbreiding ligt nog in de planning.

Voordat je überhaupt ergens een Supertrash tas wilt gaan kopen, zul je eerst een keuze moeten maken tussen de veel verschillende modellen. Word het een schoudertas, handtas, clutch, laptoptas of misschien wel een luiertas. Het belangrijkste is dus waar je de tas voor gaat gebruiken of misschien wel voor verschillende gelegenheden. Mocht het gaan om meerdere gelegenheden, dan zou je goed moeten bedenken welke Supertrash tas daar het meest geschikt voor is. Je zou natuurlijk ook meerdere Supertrash tassen kunnen kopen, maar helaas laat niet ieders budget dat toe. Gemiddeld betaal je voor een Supertrash tas tussen de €50 en €150.

 

Comments are closed.