Welke refurbished iPhone past het beste bij mij?

Sinds de release van de eerste iPhone zijn er tegenwoordig maar liefst 12 nieuwe toestellen uitgebracht. Welke past dan het beste bij jou en jouw wensen? Dit artikel kan je misschien van dat dilemma afhelpen.

Refurbished iPhone

Wat is tegenwoordig nu eigenlijk de beste iPhone om te kopen? Dit artikel kan je dat vertellen, met uitzondering van de nieuwe iPhone 5SE. De iPhone 5, 5C, 5S, 6 en 6 Plus komen wel aan bod, zowel refurbished als nieuwe toestellen.

Voor welke refurbished iPhone jij gaat kiezen is natuurlijk afhankelijk van je behoeften. Hoe ga je de iPhone gebruiken en hoeveel geld heb je te besteden? Vanzelfsprekend betaal je het liefst zo min mogelijk voor een goed product, wat de refurbished iPhone een goede keuze maakt. Een goede refurbished iPhone is namelijk zo goed als nieuw, maar een stuk goedkoper als een nieuw toestel. Benieuwd naar wat een refurbished iPhone precies is? Lees dan even deze blog.

Het is vanzelfsprekend dat de nieuwste iPhones de beste telefoons in de serie zijn, maar ook de duurste. Deze kunnen zelfs twee keer zo duur zijn als een ouder model dat ook gewoon perfect werkt.

Welke iPhone zal ik kopen?

De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zijn de beste modellen en hebben dus de meeste functie, naast het grotere scherm. Toch zijn er ook veel mensen die de iPhone 6 te groot vinden, wat de reden van de iPhone 5SE is.

De iPhone 6 is een goede keuze voor mensen die toe zijn aan een upgrade. Het display is groter en het past nog steeds goed in één hand. Mocht een kleiner budget of kleinere handen hebben, dan zijn de iPhone 5S en de iPhone 5C de beste optie. Deze telefoons zijn tegenwoordig een heel stuk goedkoper dan vroeger. De 5C ziet er iets minder strak uit dan de 5S, maar is dan ook de goedkopere variant van de 5S. Daarnaast is de 5C verkrijgbaar in verschillende felle kleuren, wat de reden is dat deze telefoon vooral populair is onder jongeren.

Verder is de iPhone ook een prima telefoon als je niet veel geld hebt. De telefoon is hardwarematig iets slechter dan de 5C, maar ziet er wel wat zakelijker uit.

Comments are closed.