Bedrijfsimpressie

Wanneer jij opzoek gaat naar een bedrijf, vind jij het dan ook altijd zo fijn als je kan zien hoe het bedrijf eruit ziet en wie daar werken? Dan ben je niet alleen!

Veel bedrijven hebben een Facebookpagina als tweede landingspagina. Dit is ideaal om foto’s te plaatsen die een impressie geven van het bedrijf en van de mensen die er werken. Maar er zijn ook speciale websites waar je gratis fotoblogs bij kan houden. WordPress is daar één van.

WordPress

WordPress is een van de websites waar je gratis fotoblogs bij kunt houden. Dit is de meest uitgebreide website. Er zijn 60 thema’s waar je uit kunt kiezen voor de lay-out van de website. Ook hebben alle thema’s verschillende functionaliteiten. Monotone is een thema waar de foto groot in beeld is, en de kleur van de pagina mee veranderd met de kleuren die in de foto zitten. Daarnaast worden de foto’s ook in een archief geplaatst. Je hebt ongeveer 3GB ruimte om verschillende foto’s op te slaan. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, kan je extra ruimte bij kopen.

Het beheer

Het beheer is heel makkelijk. Bij het aanmaken van de site krijg je een domeinnaam. Is deze niet zoals gewenst, kun je deze achteraf altijd nog aanpassen. Het beheer van de site gaat via het kopje administratie sectie. Hier kun je allerlei verschillende acties uitvoeren. Zo kan je hier verschillende thema’s kiezen, nieuwe berichten plaatsen, je statistieken bekijken en nog veel meer.

Foto plaatsen

Wanneer je een geschikte foto hebt kan je deze op het blog plaatsen. Klik dan op foto uploaden. Je krijgt een keuze waar je de foto vandaan wilt halen. De grote van de foto kan je zelf nog bepalen. Klik daarna op publiceren om de foto te plaatsen.

Kwalitatief goede foto’s

Niet iedereen weet hoe je mooie foto’s kunt maken. Er kan wel eens een toevalstreffer tussen zitten, maar om continu goede foto’s te maken is erg lastig. Wanneer je een bedrijfspagina hebt of zoals hierboven een fotoblog, wil je natuurlijk wel goed overkomen en goede kwaliteit tonen. Wanneer je niet iemand in dienst hebt die mooie foto’s kan maken en zelf ben je hier ook niet echt geschikt voor, kijk dan eens naar een bedrijfsfotograaf. Een bedrijfsfotograaf komt bij u langs op locatie! Zij zijn gespecialiseerd is het maken van bedrijfsfoto’s en weten dus precies waarop ze moeten letten om uw bedrijf goed over te laten komen!

Comments are closed.