Beurswanden

Wij leveren hoogwaardige beurswanden met een veelvoud aan toepassingen. Ze geven uw presentatie een chique en professionele uitstraling. De beurswanden bestaan uit een doordacht aluminium frame voorzien van een enkelzijdige fullcolour afbeelding. Sommige uitvoeringen kunnen in dubbelzijdig worden geleverd. De frames zijn gemakkelijk te monteren en op te zetten. Mocht het nodig zijn dan is de afbeelding van de beurswand eenvoudig te vervangen of te wisselen. De beurswanden zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Vanaf een lengte van 200 cm tot 600 cm leverbaar en een hoogte tot 250 cm.

De kenmerken van de beurswand

– Compact te vervoeren
– Door 1 persoon op te zetten
– Snel en gebruiksvriendelijk
– Handige trolley of transporttas
– In veel formaten en uitvoeringen leverbaar
– Afbeeldingen zijn te vervangen
– Optioneel leverbare verlichting

Vormgeving van de beurswand

Een invulling voor een beurswand moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om succesvol ingezet te kunnen worden. Wij kunnen advies geven over het ontwerp voor de wand en deze volgens specificaties vormgeven en opmaken in onze eigen studio. U houdt daarbij rechtstreeks contact. Aangeleverde ontwerpen worden door ons op de juiste manier verwerkt tot een super mooie blikvanger.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op om uw beurswand samen te stellen. Dit kan via het contactformulier via de website, per mail of telefoon. Wij helpen u graag!

Comments are closed.