Collectieve energie inkoop levert besparing op

Eén van de belangrijkste kostenposten voor huishouden of bedrijf is die voor de levering van gas en elektriciteit. Soms een flinke hap uit het budget, maar we kunnen nu eenmaal niet zonder. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om te bezuinigen. Isolatie, de thermostaat een graadje lager, spaarlampen en noem maar op. Maar er is nog een andere mogelijkheid: collectief energie inkopen.

Samen voordeliger uit

Wanneer een grote groep mensen samen energie inkoopt bij één leverancier dan kan dat een flinke besparing opleveren. Omdat de leverancier de garantie heeft dat hij de komende jaren aan deze groep energie gaat leveren kan er een scherp aanbod worden gedaan. Gas en stroom worden op die manier een flink stuk goedkoper. Kijk maar eens op het internet, er zijn verschillende bedrijven die collectieve contracten aanbieden. Deze vergelijken is zeer de moeite waard, je zult zien dat je flink goedkoper uit bent dan wanneer je bij je oude vertrouwde energieleverancier blijft. Een leuke welkomstbonus en korting op gas en stroom zorgen voor een flink lagere jaarafrekening.

Minder betalen voor gas en stroom

Minder betalen voor gas en stroom, dat wil toch iedereen. En dat kan ook, als je kiest voor collectieve energie inkopen. Meld je eenvoudig aan via de website en je ziet meteen hoe veel jij kunt gaan besparen de komende jaren. Overstappen is eenvoudig, de nieuwe aanbieder regelt het allemaal voor je zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. De overstap verloopt geruisloos en je profiteert meteen van de scherpe tarieven van je nieuwe aanbieder.

 

Comments are closed.